Review : Kelihatan seksi dengan Revlon HD matte Metallic dalam 4 variasi warna pilihan.

by - November 09, 2017





Tahu tak anda, Revlon sekali lagi tahu cara untuk menjadikan satu trend itu ikutan, kejutan bagi pengemar kosmetik. Dengan pemilihan warna kandungan baru dan juga yakin menjadi pilihan wanita yang suka kelihatan cantik dan seksi. Revlon tidak pernah mengecewakan dan tahu apa yang kita kaum wanita perlukan.

Tanpa berlengah mari kita lihat variasi matte hd matallic terbaru dari Revlon;
  • Dirumuskan dengan 100% formula gel yang bebas lilin Revlon 
  • Ringan, definisi tinggi warna berlogam kusam 
  • Formula Pearlescent untuk kemasan beban berlogam 
  • Melembapkan, rasa seperti baldu 
  • Pengguna seperti baldu yang mewah 
  • Didapati di 4 definisi tinggi cermin mata hitam kusam berlogam 
  • Ultra cermin mata hitam tidak boleh dilepaskan yang licin berkilat
Anda pasti akan berpuas hati dengan hasil selepas matte lipcolor ini di sapu pada bibir. Sikit pun tidak kering, mempunyai perisa sedikit manis dan bauan yang manis membuatkan seakan ingin memakan bibir sendiri.

Pastinya 10 bintang layak untuk koleksi lips matte terbaru dari Revlon.

Go BOLD with the NEW Revlon Ultra HD Metallic Matte lip colors - available in 4 shades of gorgeous metallic colors!


720 HD Luster


705 HD Shine


690 HD Gleam


700 HD Flare





Pelancaran Revlon HD matte Metallic terbaru telah berlansung di Mall Sogo Kuala Lumpur, dengan kehadiran Blogger yang mane sebelum ni aku tak pernah kenali. Satu keistimewaan bila dapat berkumpul dalam satu majlis begini, dimana hubungan erat dan menambah kenalan adalah sesuatu aktiviti yang sangat istimewa. Alhamdulillah kerana barisan beauty blogger yang hadir sangat mesra dan juga ceria. Yela awak tau lah bila dah famous kebanyakkannya dah lupa daratan..hahah.. jujur yer saya tekankan di sini. Sombong sombong nak pergi mana awak oii?.

Malas bebel lebih, jom layan gambar sekitar Majlis perlancaran yer..








Kenangan manis bersama blogger yang manis tahap potong kaki... dahlah comeyy, baik, friendly habis bersemut aku seharian di hurung cik manis ni.. dan mereka jauh lebih muda dari saya yang level mak-mak sendu ni. Thanks guys u're awesome and sporting. Love to meet again in other occassion ya..






You May Also Like

2 100 org jejak kaki

Pinkygroupsaid

Cradle 2011-2018

Cradle 2011-2018
nuffnang -->

Total Pageviews

Blog Archive