25 April 2017

Happy 4th birthday Azriel






Wah pejam celik, dah besar anak mommy.sorry sayang for late celebrating. Mommy kena work, tak dapat nak sambut on the date yang dah deal previously. 




Tapi, kami dah plan akan sambut dan Mommy and Daddy dah plan ambil cuti on 17th, suppose to mommy celebrate on 13th tarikh kamu lahir. Tapi tak dapat sebab mommy outstation sampai ke Penang. Oklah next week Monday mommy managed to sambut juga kan.





Thanks to Daddy for the nice and awesome cake. As mommy noticed that Azriel lately memang into the Pokemon. So Daddy decided to tempat Pokemon theme cake and it was nice kan? kawan-kawan Azriel pun suka. 

Sorry sayang kali ini, kami tak sambut majlis kamu kat kampung and sambutan tidak semeriah tahun-tahun sebelum. Tahun ni mommy sambut kat nursery kamu saja. Tapi still meriah dan semua tetamu adalah dari kalangan sebaya kamu kan? Kalau kebiasaannya sambutan sebelum ni, semua org tua dan orang besar dah macam majlis kesyukuran kan?kali ni mommy bagi gang azriel je yang sambut.

Nampak Azriel superb enjoy kan? Harapnya ia akan menjadi kenangan yang  bagus untuk anak mommy ni.

entry kali ni sengaja mommy elaborate as a nota untuk anak mommy ni supaya, mana lah tahu esok-esok bila mommy dah tua, atau Azriel esok lusa dah tahu baca, dan tahu nak baca tentang Azriel, sekurangnya mommy ada simpan coretan untuk tatapan anak mommy ni ok.?

 As a gift mommy daddy bawa kamu back to back keluar masuk playground dalam Mall. Nak bawa kamu  kat luar outdoor cuaca dan penyakit bermacam, so ini jela aktiviti yang mommy rasa kamu enjoy nak buat.












Hadiah mommy Altraman yang boleh bertukar (apalah mainan budak zaman sekarang seketol kecik coet tu harga sebentuk $$ naseb sebab birthday kan).




sesi buka hadiah, dan semestinya balikkampung nanti mommy percaya hadiah azriel lagi banyak kan.








Mommy belanja tengok Movie lagi






Basikal hadiah dari Daddy. Thanks daddy untuk hadiah yang awesome ni!!






Thanks auntie Diey untuk Thomas yang cute mute ni!! Azriel suka sangat.


Mommy doakan kamu sentiasa dilindungi dan disayangi oleh semua orang sekeliling kamu, dipermudahkan segala urusan, menjadi anak yang taat pada agama dan orang tua. Dijauhi penyakit dan membesar dengan sihat serta bijak. Mommy sayang Azriel  lebih dari nyawa mommy ok. Muahhhh...

0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!