27 December 2015

Juicy Couture Tote bag by Azie Azriena


Ada yang tanya mana beli bag pink menyala ni. Cantik!! Eh cantik ke?? terima kasih. Aku beli bag ni kat Cik Azie Azriena. Yang bagusnya semua 100% original yer bukan gred2. Kebanyakkan handbag aku beli ngan veliau. Bukan taknak beli kat butik, apalah sangat beli kat butik, hanya mengaharapkan paperbag dan ada side gift bagi setiap promosi. Boleh je kalau korang jenis yang begitu. Aku tergantung pada situasi, mostly aku suka beli yang order-order ni. Dan kebanyakkan takda kat keluaran Malaysia. Nanti pakai tersama lak ngan orang lain. Lagipun jimat duit masa dan yang penting ia tetap barang original. Kepuasan hati tu penting. lagi pula kalau beli bag dengan cara ni, kita bole budget duit berapa perlu spend untuk satu bag. hahah yela.. untuk handbag aku tak suka belanja lebih, rugi lama-lama rosak jugak sebab awak guna buat lenjang je. Jangan kata nak pakai cermat. Sejak dahda anak ni bag kulit kesayangan aku pun duk kat kaki je bila drive. Yela anak diutamakan. Kadang dalam bag mahal tu jugak lah buat letak pampers dan botol susu. Belom tengok aksi anak seret handbag korang dari hujung hulu ke hujung hilir. Jawabnya.. selamat lah...


posing belatarbelakangkan bag walau sipi-sipi. Yang bagusnya bagnya walau hanya satu compartment je. Tapi banyak benda dan objek sebesar Ipad pun korang boleh sumbat. material kanvas yang ringan warna fancy chunky yang buat korang nampak sweet dan alegan. Masih nampak bergaya walau ia bag yang simple. Semua harga kat bag  kat Cik Azie  ni sangat berpantutan dan boleh dibayar secara ansuran. Cara ansuran plak, dah habis bayar baru dapat barang atau . bayar muka dan dah dapat barang baru bayar habis. Dijamin berpuas hati yer.

So.. jom terjah page Cik Azie Azriena untuk tahu lanjut senarai bag kesukaan korang yang veliau.ada.

0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!