8 November 2014

Masa berharga bersama tersayang

Dah lame tak bawa azriel pergi kidszonia. So minggu ni daddy ajak bawak dia. Memandangkan azriel tak demam dan keadaan die aihat waalfiat. Kalau tak asyik tak sihat je die.

Dulu masa mula mula bawa azriel masih kecik. Skang dah besar dah taknak pimpin dah taknak dengar cakap mommy daddy. Bajet big big boy sangat. Main taknak diawasi. Halang sikit apa dia nak main mesti menjerit satu mall boleh dengar. Tapi kitaorang happy bila tengok azriel aktif dan ceria.

Masuk kidszone ni kena perhati lebih bila azriel mai  sesuatu. Nak nak minggu ni, ramai betol budak2 datang. Dahtu ada yang lasak tahap dewa.. selamba je die lompat keriangan nasib tak kena anak aku.  Tapi nak cakap apa. Budak budak memang macam tu. Suka aku tengok barang dan alat permianan dalam ni. Kalau bilik mainan azriel sebesar dan seluas ni kan bagus.

Dapatlah kitaorang spend masa 3 beranak kalau x masing masing slalu bizi. So arini hari untuk azriel.  Enjoy azriel!

2 comments:

Invisible Me said...

Suka ja dia main. Hehe

ComelComot said...

Happy sebab bebas bergerak tu IM

Cuba Klik tengok apa jadi!