14 October 2012

Nail and hand cream by Daiso

Hari minggu yang lepas terasa sangat lah bosan bila dah dekat 3 bulan ako tak keluar rumah bila hari minggu. Yela kebiasaan orang akan plan nak g mane buat ape untuk hari cuti. Terasa kuat sikit badan ni berjalan. Bubu bawak ako keluar, tapi tahap kemalasan ako yang sangat tinggi, walau ako keluar pun ako hanya selesa lepak dalam kereta. Hurm.. Baik takyah kua kan, duk umah lagi bagus.. Tapi bosan ni tuhan je yang tahu. Gagahkan diri masuk Daiso at Jusco area umah je pun.. Memang btol2 keluar untuk trus ke situ saja. So dalam masa 15 minit ako tawaf dalam Daiso tu ako punya lah belek ape yang menarik boleh ako rembat bawak balik, tak syak lagi masa nak keluar dari situ, si mata tertarik dengan botol cream lotion nih, ako xda buka atau test bau. Nampak cam cute2 tuh trus lah amik bayar ia merupakan Nail and hand cream yang ada bau campuran rose dan strawberry .. Wah sangat wangi dan baunya berpanjangan, kira tak menyesal lah beli. Tau jela harga barang daiso kan sume Rm5. Kira berbaloi baloi lah..




Result : selepas ko apply je cream nihyang bestnya ia tak tertalu greasy dan stukturnya sangat ringan, pahtu tangan dan jemari ko akan wangi dan ia bertahan smpai ko g cuci tangan ko lah.. Permukaan tapak tangan kulit tangan dan kuku jadi lembut gitu dan bercahaya.. Ecehceh.. Betol lah.. Dlm cream ni ada cam kristal blink2 bila apply je ada cam kilat2 kat tangan jari ko.. Cer lah cari nt kat Daiso yer..

2 comments:

.::: Princess MOMOY :::. said...

alaa... dah pergi cari kat daiso ECM tapi xde la. huhu
tak tahu la mmg xde jual kat situ atau pun dah habis

ComelComot said...

Nk cml blikn x

Cuba Klik tengok apa jadi!