Ini kisah masa ako kuo g makan ngn dak opimate ako lah kan..xtau lah 2,3 arini bulan ako datang ngn tak brape nak betol..adoiiiyai...lencun lah weiii..xtau lah kali nih die datang ngan penuh onar..perut ako xda bape sihat..huhuhu

Rasa nya dalam tempoh bulan ako datang nih cam ada nak sekeh ngn tumbuk org lah..huhu sape sudi jadi punching bag ako nih..sila datang mengadap...



Ok xnak citer pasal tu lah..biar ako citer pasal tajuk utama ako nih..sumenya tentang makanan..nak tau x??
 tadi g makan member ako mintak lah daging masak merah,kunun2 kuah lebih siap xnak sayur la konon2 nye lah..yang ako lah tergedix lak nak makan bihun goreng ..dan2 je trase nak kunyah bihun goreng..so masa da order tggu punya tggu makanan kitaorg order pun siap lah..skali dapat2 . dari 1st expression ako mmg xda lah ako nak bagi markah bintang ke hape..memandangan kualiti hiasan masakan die xseberapa..Untuk 1st observation tu ako anggap sedaplah sbb konon2 xnak guna pepatah indah kabar dari rupa..(yela mana tau rupa xmenarik tapi rasa die sedap..) skali ko..Arghhhhh...

Skali die suh ako rase kuah die memang sah2 lah xleh blah ok..huhu bukan nak tipu lah kan..ako ni ko tau lah mulut mmg kadang2 insurans x terkaber la kan..terus ako cakap..

"euwww...u lauk u nih ..erm..cam masak guna tapak kaki"!!" tersembol lah segala mak nenek yang kawan ako tengah kemam tadi..hahahahahaahah ( maaf kawan..ako memang cmni kalau dah xsedap tu ako slamber jerw shot...bukan ape kalau tertiba ko cakap sedap..siyess ako mmg xleh trime sebab rase die ..tah xtau nak kata apa rase..siyottt je kalau ako cakap lebih kang bungkus lak kedai makan tuh..mau lak ako di salahkan sebab tutup periuk nasi orang kan?..ok..


berbalik pada citer bihun goreng ako lak..sah2 kompom lah ako nih kan..jahat kan..cam ako cakap lah..same jela rase cam makanan kawan ako tadik...(tapi ako sempat jamah separuh bihun tu..dalam tengah makan tuh hati ako duk membebel cakap bihun die masak memang xsedap lah tapi xberani nak luahkan kat kawan ako sebab die dah lanje ako kan..lagi plak orang tua2 pesan jangan kutuk makanan tu masa kita sedang makan atau rasa die ..takut nanti makanan tu majuk kompom akan xsedap 100x dari asal..bole caya ke??hahahah 

Ok lah malas nak citer panjang2 ni pun dah pnjang lebau ok..fenat nak taip ok..huhuk...

Ok chow...

loVe choc like i lovE his style...


Layan betol lagu nih huhu touching la.. :(

Lirik Lagu Terbaru Armada Band – Ku Ingin Setia
Aku tak mampu menyakitimu
Aku tak sanggup untuk menduakanmu
Aku tak mampu menyakitimu
Aku tak sanggup untuk menduakanmu
Ku tak mungkin mencintaimu
Karena hatiku telah dimiliki dia
Kau tak mungkin memiliki ku sepenuh hati
Aku hanya ingin setia
Aku hargai ketulusanmu
Untuk cintamu tapi ku milik dia
Ku tak mungkin mencintaimu
Karena hatiku telah dimiliki dia
Kau tak mungkin memiliki ku sepenuh hati
Aku hanya ingin setia
Ku tak mungkin mencintaimu
Karena hatiku telah dimiliki dia
Kau tak mungkin memiliki ku sepenuh hati
Aku hanya ingin setia
http://hotliriklagu.com
Ku tak mungkin mencintaimu
Karena hatiku telah dimiliki dia
Kau tak mungkin memiliki ku sepenuh hati
Aku hanya ingin setia
Aku hanya ingin setia

Hye korang dunno y la kan tertibe jerw pagi2 jumaat nih ako tertiba jerw adorable tentang MYVi nih..erm...siyes dowh...ako teringat ingat kan si cik MYVi nih.huhuhu..OMG!!!

Ako memang minat MYVi nih dari dulu lagi sebab ia sangat cumil n sangat2 lah kiut..wah ko jatuh cinta ok sama ini MYVi,xkisah lah keluaran bila..version lame o latest.janji nama die MYVi..Bukan xnak beli tapi tu lah masa zaman blaja dulu ako hanya diberi keta keluarga untuk di guna ulang alik dari umah ke kuliah,sampai lah waktu keje,sampai lah ako di jodohkan famili ngn si die,dapat lagi adiah kereta .so xdalah guna keta keluarga lagi.hanya guna kereta pemberian tuh untuk tujuan kerja2 seharian ako.mana ako nak pegi ako gunalah terutamanya untuk g keje..erm...

Tapi setiap kali itu jugak lah si MYVi ni akan melintasi pandanmgan mata ako setiap kalai ako melaui mana mana jalan walaupun ia jalan yang berbentuk denai denai sawah..bole?? ko agak2 ako xjeles ke??jeles lah siyot...ako memang minat giler lah kan..memang lah dalam "wishlist ako nak Swift" tapi itu bila ako dah mampu untuk buat bayaran lah skng nih stakat MYVi mak mampu la nokk..heheheh

MYVi - kenapa lah ko comel sangat dah lah gomok ..sweet jerw ako nengok..buat ako tergoda ngn lirikan body solid ko kan..huhuhu..bila pikir punya pikir ako ingat nak beli keta lah..nak beli MYVi guna duit ako sendiri plak,yela mana tak nya sebelum nih keta ako bukan guna duit ako...itu duit makpak ako dan die..so ako xnak lah,nak gak ada aset atas duit sendiri.so kepuasan yang bakal ako dapat sangat lah maximum..wah!!!excited lak ako kan..mau tak excited yela dah lama ako berangankan yang ako akan ada kereta sendiri dengan duit mata pencarian sendiri,seronoknya..huhuhu sedikit sedih walau si die manjang memekak xyah beli keta,guna jerw apa yang die dah bagi.tapi ako xnak lah..huhuhu sebelum nih die bagi ako Kia ..adoiiiyai memang bermasalah lah sebab keta tu terlalu panjang besar n tggi cam gajah ..seksa, susah bila ako nak kuo g park mana2 makan space banyak lah sampai tahap ako terpakse pusing tawaf jauh semata mata survey park yang sesuai ngn kepanjangan keta tuh..pahtu bila ako asek mengeluh jerw die telah tukarkan ako dengan satria, hahahah kecik ,rendah dan simple tapi yang ako xleh blah die g makeup kete tu cam kete drift..huhu sume die letak dalam kete tuh bodykit dan power amp siap lengkap siap ada rpm dan turbo engine..giler ko,setiap kali ako reverse ataupun bergerak atas jalan ..sume orang akan pandang..huhu dan kerap kali gak lah ako akan di tahan polis bukan kesalahan apa2 pun tapi encik polis tuh suka lak dengar enjin kete ako kata dorang "Fuhhyoooh enjin kete die cam jet tuh" setan giler encik polis memang nak makan penampor ako lah kan..(malu dowh)..dahtu satria nih guna manual gear ok..tak macam Kia yang guna gear Automatic. sikit seksa lah bila bawak manual nih..nak2 bila jammed kan..stress betol tau ak..dahtu nak2 lak kalau bawak kat tgh highway atau jalan yang banyak trafik lite ada jerw mamat2 sengal duk mencucuk2 dahtu menyakat atas jalan..budus kan..kalau ako excident..korang kena ingat kang ako mati jadi hantu highway..korang akan ako kacau..hahahahah!!!(gelak jahat)..

So tengah mikir pikir dan ada gak minta pendapat kawan terdekat dan ahli keluarga tentang hal nih sume alhamdullilah dah stuju.so ako ingat nak amik MYVi secepat mungkin insyallah kalau sumenya berjalan lancar.heheheh...sonok ronok beronok ronok okeh..mak suka mak suka mak suka..heheheh...

Kalau ako nak amik MYVi , ako akan pastikan MYVi ako warna pink dan segalanya PINK  siyes shit ako adalah seorang yang terlalu setia pada PINK dan putih,huhuhu..santeknya sweetnya...giler giler ako dahnak giler nih bila bayangkan (nak dapat tuh xtau bila lagi nih..kuikui xpe2 ako rancang dulu ok)..
kalau lah ako dah dapat beli dan dapat miliki ako nak macam koleksi2 MYVi kat bawah nih..heheheh...Jom layan jom


Hah kalau putih nih memang santek gak suci jerw rupa die nak2 double tinted cermin kete tuh fuhhh ...perghhh!!!memang seksi lol...pahtu tukar ke empat empat tayar tu saiz 18..hahahah bole???kuikui tayar tebal sikit so nampak lah cam keta bigfoot hahahha..(mengong mengarut lak ako nih)


Si biru yang blueray..miahahahahah...santek gak tapi kalau babyblue matallic lagi comey kot hahah bole??


Wah ini warna pun sangat menarik..xsilap ako nih yang latest version baru baru nih baru launch jerw..manis jer kan..suka suka suka....


Huhuhu ..nak nangis jap...giler comeynyer....sweet munggil ghairah segala mak nenek lah ako nak puji yang nih..sebab apa??sebab ia berwarna PINK  ako terlalu hardcore tentang warna ini..huhuhu giler cantik..cantek pun xgiler cam nih...huhu...ini lah bakal ako miliki kelak..insyallah ok..jom layan accessory yang ko boleh buat kat MYVi nih (alamak bak makeup ni lah buat ko rabak duit menyimpan kat si munggil ni jela jawabnya)







tidak kah korang teruja bila tengok segala yang ada dalam satu bijik MYVi ini??kan kan..ako teruja nokk...(nak MYVi..nak MYVi..huhuhu.... :(  )..

p/s - : kata kata semangat dan perangsang untuk diri sendiri.."cuba dapatkan dengan berusaha gigih buat sampai jadi buat sampai berjaya buat sampai sume orang ternganga tengok apa yang ko dah buat!!!" kipidap comelcomot..u can doooittt!!!!











Pemberian yang terlalu bermakna bagi ako bila kak adrena susah payah bagi ako ini..huhu
thaz sis,manjang u jerw yang lanjew i starbuck..i bagi u kad..tuk ur own redeem tapi u datang bawak bagi i plak huhu..btw that my favor is Chocolate creamy chip ..its so delicious....yumyum..huhuhuhuhuhuhu sekali sedut setiap aliran yang melalui liang tekak ku yang kering nih bautkan ako sangat2 lah arghhhhh....touching..sedapnyer...
(sis mau skali lagi bole???)


P/s : Bila slalu sangat dapat hadiah mahal2 dari..tut....terasa dapat hadiah berupa camni pun..bagi ako dah sangat2 lah buat ako terlalu dihargai macam "kura kura baru blajar nak terbang"ahhhhh....
semmmmmpottttttttttttttttttttttttttt!!!!!!!


Hehehehe..apa yang berlarih alih nih??erm..apa lagi cam biasa setiap kalai orang bertanyakan hadiah apa yang ako suka adalah tak lain dan x bukan adalah JAM.

heheh adalah yang sangat2 ako gembira bila ako dapat jam baru dari si dia,wah thaz a lot xsangka kan..Tapi kali nih ia tidak lah brand yang biasa ako grab kan..ia merupakan brand terbaru dalam koleksi ako biasa ako punya jam biasa2 familiar brand jer cm GUESS,A/X,CASIO atau SWATCH. inilah koleksi kegemaran ako selama ni stakat nih buat masa nih..tapi Ia berubah kepada lain bila kakak kat opis ako mula racun meracun minda ako,katanya brand ako sebelum nih terlalu common dan ramai yang ada dah siap ada jual yang murah sgt2 senang dapat kat petaling street,bole???erm...

Nak tengok tak jam baru ako..heheheh sila jangan jeles ok..santek ok..


Tu dia..haruslah kan memilih sebaik mungkin dan haruslah beli pilih yang betul2 puas hati ok..so sila jangan feed up bila ako memilih jam..(FYI- jam sajo ok..kalau barang lain baju atau handbag ako x memilih sangat jnji saiz adalah "S' @ "SS" hehehehhe.

dan paling penting fesyen terkini wokeh ekekekek...i like..hehehhe...
Masa memilih tu memang pening tau sebab sume cantik2 ok ako mmg tahap rasa nak rembat sume jam tuh sebab ako terlalu cintakan jam..huhu sangat2 cintakan jam okdan bagi ako kalau x pakai jam atau xda jam memang ako rasa gaya ako time tu cam xlengkap..huhu





Heheh...camne cantik x?memang jam ni,nampak besar tapi ako mmg suka jam2 besar sebab ako memang suka yang besar2 ok..heheheh lengan ako kocik la uoll ..rase cam xpuas lak bila pakai jam kecik cam xnampak la bila pakai jam..huhuhu..wow!!! ako sangat cintakkan patern Fossil ni sangat2 huhu xsia2 kak Adrena.heheheh...so korang pun mesti suka kan..yer yer ako tau korang suka..alah ada yang xsuka..la tuh...ada ako kesah nokk??sah2 lah korang jeles kan..heheheh so next collection ako akan dapatkan lagi Fossil dalam erti kata lain ako nak Fossil ako yang nih berteman..ahahahah bole??kuikui..mesti lah boleh sbb ako yang adakan ekekek.






p/s- Seronok x terhingga bila dapat jam..sebab ako memang cintakan jam... untuk dia thanks ok..!!anyway love it a lot.


dan thankszzXXXXX jugak sbb tahun nih ako dapat hadiah yang bagi ako terlalu bernilai dan sangat berharga ianya sukar dinilaikan dengan wang ringgit..(RM) sangat sangat tersentuh dan sangat sangat happy ok..


Comel cintakan hidup yang singkat nih!!!sangat2 suka..andai DIA nak amik nyawa ni esok pun dah rela sebab apa yang ako hajatkan selama nih tertunai akhirnya.. (^^)peace!!!!
Semua aku pelajari dari pengalaman hidup,mempelajari sesuatu yang mungkin tak akan di lalui oleh setiap orang atas muka bumi nih,pengalaman hidup serta sejarah yang di catat bagi setiap orang adalah sangat berbeza.Begitu jugak bagi ako yang tak kan penah tau penghujung jalan cerita hidup ini.




Kehidupan seharian banyak memberikan pengalaman baru bagi ako.semenjak ako berada di tempat baru pelbagai pengajaran dan pelajaran ako terapkan dalam setiap aktiviti disiplin hidup setiap hari..bermula dari pergaualan percakapan penulisan dan cara berkomunikasi antara satu sama lain.ia adalah pengalaman yang amat indah dan bukan semua mampu alami seperti ako alami.bagi ako tiada perkara tutur yang dapat ako oleh kan..hanya bersyukur ke hadrat ilahi yang masih bagi ako peluang untuk menikmati saat2 kehidupan di seketika sisa2 kehidupan manusia akhir zaman ini.

Di sini juga ako mengenali erti persahabatan kasih sayang teman dan cinta segala datang seiringan dalam satu situasi di mana ako terasa amat bertuah..dan dalam pada tu jugak lah ia membuatkan engkau tertanya tanya kemana arah tuju setiap perbuatan kita seharian..Ako cuba memahami situasi ako alami sekarang dengan apa ako penah lalui sebelum ini.ternyata ia amat berbeza dan segalanya berubah setelah segalanya ako temui dalam diri si dia yang terlalu memahami segala perihal tingkah langkah ku..sungguh membuatkan ako sangat2 bersyukur..itulah hadir seorang teman seorang insan yang datang dengan penuh kasih sayang cinta yang tak terhingga..membuai kan ako dalam keadaan yang teramat bersyukur .

Tak sangka kehidupan sekarang sedikit berubah ngan kehadiran mereka mereka ini,dan mereka mereka ini juga yang banyak menceriakan ako terutama seorang insan bernama teman.Ako gembira di beri kesempatan untuk mengenali die walau  hanya sedetik sahaja..itulah nilai seorang teman.walau sedetik jarum jam bagi ako ia terlalu bermakna.








Telah ako lalui dengan penuh tertib dan gigih,pengalaman lame yang menyedihkan cuba ako elakkan untuk di fikir dan diulang di mata kepala ako.berharap xkan ada pun yang sempat bercerita kerana ako sememangnya ingin lupakan segala yang lepas atau yang lampau.kekecewaan yang ako hadapi takkan dapat dirasai oleh yang lain bila mana mereka bukan lah di dalam situasi kita.bagi luaran mereka kelihatan ako seorang yang sangat2 periang tanpa memikirkan apa kah ako sebenarnya atau sememangnya ceria dengan apa yang ako hadapi sekarang.Sukar untuk ako gambarkan apatah lagi untuk ako ceritakan,setiap baris kata dari mula titik permulaan ia adalah amat menyakitkan..dan ako sebagai insan yang lemah cuba untuk hadapi dengan sentiasa mengadap dan berdoa kepadaNya..bersujud di atas helaian sejadah bagi memohon pertunjuk dan pengampunan.


YaAllah..ako hanyalah insan yang lemah lagi jahil akan agama ku sendiri,memohon pertunjukmu memberikan ako jalan ke tempat yang benar untuk ako tujui dan medapatkan perkara yang tepat untuk ako putuskan,sesungguhnya ako sememangnya terlalu buntu dan terlalu keliru dalam memilih hala tuju ku sendiri..kekecewaan lepas tak ingin ako ulangi mengharapkan yang mendatang dan di depan mata kini adalah yang terbaik supaya ako tidak ulangi sesuatu yang membazir dan jatuh kedalam kekecewaan sekali lagi.


Semoga cahaya itu kembali menyinar seperti dahulu kala...insyaAllah..amin..




Gambar hiasan...semata mata


Kata kata ini di sampai kepada ako oleh seorang kakak yang sangat ako bangga dan sayang..huhu..terbaik ok..pesan2 die nasihat die buatkan ako menjadi seorang yang kuat dan sangat ako xsangka ako telah menjadi seorang yang matang..thaz sis u r so sweet and great honor just only for ya!!!

baca ini dan hayati bersama sama ok..

Comel,
Listen to this very closely with hugs.
If someone treats you badly then they clearly don't respect you, and no relationship can function without respect from both ends. A lack of respect will undoubtedly lead to a lack of loyalty and everyone knows how horrible that could be.

A person being "abused" in some way needs to take a step back and try to look at the situation from an unbiased point of view. Doing that is difficult, but if you really listen to yourself you will know what the right thing to do is. Often people try to ignore their thoughts which are telling them to get the hell out of the relationship.
Don’t Cry.
Be wise.
Think twice.
(((huge hugs)))


Tidakkah ia memberi kesan mendalam kepada setiap orang yang berada dalam situasi ako skng..heheh bagi ako yer..sebab itu jugak ako menjadi seorang wanita yang kuat gigih lagi maju kedepan..(cis dah macam sengal lak statement ako nih..apa yang ke depan.???breast ke dada ke idung ke apa ker??miahahhahah)abaikan ok...hehehh
Tulah korang nak buat camno..atas permintaan kan..ekekekek..mau xmengantuk..ako tuk 2 hari bercuti nih terpakse bangun pagi pagi buta untuk jadi official photographer kepada kawan2 ako di Sri Garden School dan juga Mega Super Bowl Subang..Fuuhhh..amat memenatkan tapi ako gembira melihat keriangan dan kecerian masing2..ada yang tewas tapi masih mampu tergelak besar bak dapat duit sekepuk kan..

Kehadiran peserta yang xkira usia,membuatkan ako lagi semangat nak mengeshot muka2 diorang yang diorang sendiri xperasan bila ako mula snap gambar memasing..Paling ako suka adalah bila ada anak kepada kawan ako Kak Biha..si cilik ieman balqis suka sangat ngekor ako kemana ako pegi..heheheh cumil betol..sampai mak die naik isau anak die xpenah nak ngan orang tapi ngn ako siap pinpin tangan 24jam..hahahah ako lak jadi isau mane taknya..sume orang ngat anak ako..hahahah...tapi pe ada hal ako seronok sebab dapat jugak ako menghilangkan rindu ako pada meylandy..huhu..meyland mak ngah wendu kamo lah...huhuhu..(anak buah ako kesayangan ako..ibarat anak ako sendirik ok..)..


Time nih ako bersama Hot mama ni memasing sume dahda anak okeh tapi still hot n very energetic ok..i like...nak jadi cam dorang gak nanti2..


Rakan rakan ako yang semestinya diorang time ni memang xleh nak melawa kecuali ako sorang sebab dorang da tournament badminton kekekek..

So sepanjang nih ako sebok lah kan duk shot gambar2 sape2 jer yang duk kuyung kayang depan lense ako kan



Selepas dari hari ini ke esokkan plak ako ke Mega Lanes Super Bowl kat sunway lak kat sana ako bertugas untuk tugas yang sama iaitu mengeshot apa yang mampu ako shot...Best lah tgk kepakaran masing2 membuat balingan bola ke lane kan..mmg lawak sebab ke banyakkan adalah ke LONGKANG LAB..ahahahahah


Ok lah xnak poyo2 banyak cloteh ako nak paparkan gambar2 kenangan sepanjang acara tu..jom layan..


mama hot sedang buat balingan maut...


dak yai yang tengah bek punya buat balingan ..(bukan die tau pun yang ako tgh snap aksi diorang nih)hahahah



Bersama dak yai opismate en zairul..cantik orangnya..hehehmau kenai ka??sila isi form ok...ako leh tolong rekmenkan sbb die masih single monggle ok..

Alamak malas plak nak citer ngn upload panjang memandangkan nak siapkan satu topik ni sampai amik masa 3 hari 3 malam..so ako stop sampai sini jela kot citer pasal 2 hari ako ni ok..


Nextime sambung citer lain plak ok..




  


Ada orang kata hidup ini seharusnya ada penghijrahan..


Hijrah..eh itu maulidur rasul ke..maal hijrah ke?? eh eh..bukan lah..ini tentang hijrah seseorang kepada yang baru dan lebih baik.

Bagi ako penghijrahan bagi ako belom bermula sepenuhnya lagi..banyak perkara yang ako kena pastikan ia sempurna sesempura kejadianNYA..huhu mampu ke??kita tunggu dan tengok.ako sangat menghargai setiap detik nafas udara yang mana ako rasa ako adalah yang paling bertuah kerana dapat melaluinya dengan penuh tabah dan berani.

Kesedihan kesakitan dan kehampaan ako hadapi dengan rasa yang sangat tenang..mengharapkan sesuatu perubahan terbaik supaya ia hadir dengan lebih penuh erti kehidupan..dan yang terpenting masih bersyukur kehadrat Ilahi kerana di beri peluang untuk dipinjamkan hayat seketika ini..

Malas nak update panjang2 sebab mmg xsempat nak menaip pun..sebab apa..sejak menjak ako keje nih mmg bizi ko..tahap gaban..sumpah penat giler tapi ako enjoy ngn keje ako nih..

Ok xyah bebel panjang kenduri ako attend nih adalah wedding opismate ako si Shaz sama ngn suami veliau Munir Shah dua2 ini datang dari satu opis so..best r kan dapat bersuamikan satu opis so korang dapat tatap muka laki korang setiap hari (hahahah arap2 xjemu lah ek..)

Ok xnak cakap benda hajatkang kena pijak lak nanti.. Jom layan gambar2 nih jom..



wahhh siyess memang menawan kalbu lah si Shaz ni cumilllllll....


Wahhhghhhh...Ko tengok tu pengantin pompuan wallaweiii memang cantik tahap dewa dewi lah..ako tengok teruja ternganga..huhu sangat sweet ok..Kalau lah korang ada bersama ako di masa majlis tu memang lah kan  korang pun siap teruja ..huhu best siot majlis die..adoiyai..teringinnya nak majlis cam veliau ok..sangat cantik dan sangat2 meriah...woww..xmampu nak kata apa..mula dari persiapan die dewan..hiasan dan lagu muzik iringi sepanjang majlis berlansung sangat sangat membuatkan ako terasa sangat lah lalalalalalalal..nak majlis ako camtu..huhuhu 

Nanti ako ada masa ako cuba cari lah gambar dalam dewan De palma Hotel tempat majlis ni berlansung 


Sempat snap yang ni jerw nak buat camne guna handycam jerw so kualiti gambar kureng sikit huhu..


Jom layan gambar dak2 opismate ako


Ok ini dak zarin manjang cun melecun..manis ayu jerw...jeles ngn die sbb ada mata dan senyuman yang sangat menghairahkan okeh..


Ok yang ni mamat sengal aka mr. nakkal yang suka sangat menyakat ako our IT engineer ..en.Ariff..hah!! gadis kat luar sana sape yang berkenan boleh PM ako ok..status mamat ni masih samar2 hahahah..... mungkin sebab terlalu gojes kot..miahhahaha..


Hah yang ni adalah kakak kesayangan ako dunia akhirat ok..so sila yang kat lua sana jangan nak ngada2 nak jadikan die kakak korang,sebab ako mmg xnak shared die ngn koranmg..die kakak ako sorang jerw ..mrs.Adreena..giler sweet ketawa die cakap die senyum die..korang xtengok live mmg la cakap biasa..xcaya ko tanya kawan ako acik die sendiri slalu ckp akak nih bukan cantik tapi cute..huhuhu..ini lah mentor ako ok..(alamak terpanjang lak ako muji ko kan kak?!hahahah..-konon2 nak suh payung starbuck la nih..siot tul)


Ini lah kak minar wif gene lah sape lagi kalau bukan kawan baik ako selaku penasihat negara bersepadu..ni..hah makcik ni mmg macam mak2 sikit tapi ako suka kawan ngn die walau klamklebut tapi tetap cumil..


Ok skali lagi ako letakkan gambar dorang2 ni sebagai tatapan korang ok..kawan kawan tercinta...


Door gift ni paling sayang dapat tapi lupa lak nak amik huhu...ini kisah kitaorg ber4 jer tau pssstttt....






p/s - Apa apa pun Shaz u memang terbaikkk tercantik dan sangat2 gorgeous..siyess Munir mmg bertuah dapat u..sebab mmg u adalah staff cradle yang paling sweet n photogenic heheheh..
I doakan u bahagia dan jodoh berpanjangan hingga ke anak cucu dan maintain sweet like candy sampai bila2 insyallah...

dan ako nih masih menanti Putra pujaan datang jemput naik kreta kuda..miahahahahah


terima kasih datang singgah