Autograph ni ako dapat sendirik dari jemari scha..hahah over kan


sepanjang minggu ni ako bizi sikit la plak,mane taknya terlalu banyak perkara yang jadi serentak..aduh penat rasa badan ni.huhu..apa pun dalam duk sedih2 tu ada gak yang mengembirakan.


Ini kes dapat kawan baru,kat mane?bila masa?itulah yang ako nak citerkan..so camni masa seminggu yang lepas aku ada dapat satu panggilan untuk datang join contest dari carefree..alah yang scha alyahya jadi duta tu..sape scha??lorh yang berlakon awan dania tu..so sweet..suka die.

So dalam aku xda keje tu saja lah gedik2 pegi bukan nak sangat pun sebab tau ramai yg cun dan santek dari ako..(yer memang aku sedar diri).tapi kata ngn member dalam fb yang penah pegi,baik try je pegi xdapat xterpilih janji pengalaman.so dah pakat bagi sokongan camtu kan,apa lagi gagahkan diri lah jugak pegi.dan yang penting ako beria sangat nak pegi sana sebab nak jumpa scha.heheeheh..

Dalam duk ikuti semua acara majlis tu,ako sempat berkenalan ngan awek2 cun dan santek2 nih..memang best yang sangat jadi tarikan ako adalah diorang datang dari semua lapisan masyarakat,cino ado,india ado melayu xyah citer lah,,masyarakat muhibah betol.sume nak jumpa scha. Dan akhirnya ako menemui kawan2 baru yang mana lagi muda2 trangtangtang lah dari ako..dah sebaya adik pompuan bongsu ako.hehehe tapi xpe tak terasa sangat tua..coii..sebab juri sendiri ingat ako berusia 23tahun..demm...woi..woi..ako seorang wanita la..bukan gadis cilik..demm..

K lah malas nak citer lah sbb apa bukan korang nak tau lanjut pun..so jom layan gambar2 ni nak tak??

ako pnggil dia ni arabian sbb mata die cam arab da..

dorang datang bawak gang da..

 tis 2 gal so sweet n frenly lorh..

booduck manja ni aku panggil fatin,,mmg manja sgt2 suka ngn die  yang best die suka sangat berkepik 24/7 sepanang acara tuh hahaha..




heheh pose poyo jap kat poster si scha nih


anuar gambit,hero remaja,dak fatin mmg cool


rock on bebeh

pressure

PA fatin ekek

they r so nice n clumsy 


face art lah


shout sesama scha.."BEBASKAN BAKATMU"ekekek



wah xsangka ko,lama gak ako menunggu detik2 nih akhirnya kucing hako dah beranak..tu pun masa aku sendirik xleh bagi tau,tau petang dahda ke empat2 hekor kucing dan sangat2 lah somel huhuhu...




ini lah ibu kepada baby2 kesayangan hako..cam gangster jerw kan..ako panggil ibu jerw..heheh..tapi ibu nih manja..suka sangat duk bergesel ngn hako..sik bek bubu pun suka kucing..die pun xkisah kalau ibu nih datang duk sebelah die..manjanyer...

Jom layan gambar anak2 die lak











ini masing2 baru berusia 3 hari hokey..gemok n besar kan??

nak tengok bila mata dah bukak??ok kat bawah nih gambar usia mereka2 genab 8 hari tau..mata dah bukak..somel giler..huhuhu..gerammm nak penyek..hahahah kejam tak hako..ok jom layan gambar baru ni lak..









hah camne suka tak ngan baby ako yang baru nih..somel kan..tiada kata yang mampu ako ungkap mmg ako sayang mereka mereka..huhuhu....

P/s : tunggu nanti ako akan update nama nama yang bakal ako namakan untuk kucing2 ini..hokeyyyh...




salam lama x update blog nih ek..bukan apa ako sebok sikit la kebelakanagn ni..banyak hal banyak benda..nak kena buat..nak kena settle..apa taknya kucing ako yang sarat tu dan beranak dah,,dahtu sebok ngn aktiviti ako ke sana kemari bersama kawan2 dan aktiviti hujung minggu bersama si dia..


Dan kali ini ako datang dengan membawa berita menarik,setelah barang kesayangan ako di rembat bulan lepas,,,apa yang di janjikan telah tertunai Mr.tunang telah menghadiahkan ako henpon baru bagi mengantikan hp lame yang ilang ...

malas nak citer banyak kang citer banyak cam poyo plak..ok..jom layan edisi terbaru henpon comel..
IPHONE4 by Apple







heheh this is my new babygurl...


heheh satu bubu punya satu ako punya...amacam cun tak...waaawee..santek kan..ekekekek


p/s : skang nih ok lah nak amik gambar guna jer iphone4 nih sementara ako nak tggu stock nikon D3100 sampai dah booking tapi stock  xsampai2 lagi..tggu ek...nanti update lagik..


stetmen Miera Liyana

Quote:
Saat ditanya jika tidakkah dia bimbang pakaiannya malam ini akan mencetuskan kontroversi, Miera Liyana, pelakon Kamelia Katrina memberitahu wartawan Galaksi, "Nampak sikit j...e. Pilih baju ni sebab nak nampak kelainan."












Kesiannya gadis masa kini alasan yang di kemukakan memang xmasuk akal lansung..kata amerika ini lah gamaknya style die..

antara komen2 yang sempat ako copy dari forum carigold tentang minah nih


dah macam pelacur..
__________________

mmg terbaekk artis malaysia


semakin maju part dedah2


lepas nie ramai laa yg ikut


kalo bernasib baik leh tangkap dato' 
__________________
Takut banyak sangat benda camni kat Mesia nnti kena tsunami plak untuk membersihkannya....

ishh.. pasal nie pun nak kecoh2.. kan die dah kate "nampak sikit j..ee".. haha.. hangus la kene bakor japgi.. betobat la cik miera ooi..


aku bkn ape la..takut sbb dajal yg die bawak..bala yg kita tanggung bersama.serius artis taraf longkang..x kenal pn aku.owh..naif nye aku x kenal artis2 malacia
__________________

low class .... wakakakaka
__________________
Quote:
Originally Posted by akukurt View Post
pompuan camni ingat puting je kot aurat.. memang bengong.. alang2 dah tunjuk tepi tu.. baik tnjuk semua je..
biase la org mcm ni selalu nyer di angkat kemaluan


apa la,kalau nak pakai camni duk kat umah takdo hal. ni sampai masok CG habis la.
__________________
Quote:
Originally Posted by siFoo41 View Post
Saat ditanya jika tidakkah dia bimbang pakaiannya malam ini akan mencetuskan kontroversi, Miera Liyana, pelakon Kamelia Katrina memberitahu wartawan Galaksi, "Nampak sikit j...e. Pilih baju ni sebab nak nampak kelainan."

saat kamu ditanya oleh malaikat mungkar nakir adakah dia akan menjawab seperti ini, maka sebatan maut akan singgah ke badannya hingga 7 lapisan bumi...
hangguk die nampak sikit,baik vogel sume xpun pakai bikini 2 pcs tu kan bagus nampak sikit gak...

__________________

Quote:
Originally Posted by siFoo41 View Post
Saat ditanya jika tidakkah dia bimbang pakaiannya malam ini akan mencetuskan kontroversi, Miera Liyana, pelakon Kamelia Katrina memberitahu wartawan Galaksi, "Nampak sikit j...e. Pilih baju ni sebab nak nampak kelainan."

saat kamu ditanya oleh malaikat mungkar nakir adakah dia akan menjawab seperti ini, maka sebatan maut akan singgah ke badannya hingga 7 lapisan bumi...


lain kali bogel je..
xpyh pakai bju...
pastu mintak maaf....
__________________





dah lah itu sahaja antara yang ako sempat salin dari forum kalau nak salin sume bukan apa takut tuan yang baca ni kang gugur daging muka..mak pak die malu terus masuk wad..mane taknya maruah tu babe tayang sana sini..ako xheran sangat kalau pompuan x cukup kain pakai baju..pegi beach pakai bikini ..ini majlis mewah pakaian die cam over ..siap bagi alsan cmtu..masa tgk kamelia katrina tu cukup suka sbb lembut la konon2 sopan..caiittt..dah macam bitch la plak..mak salleh minah omputih xpe lah pakai bukan ada agama pun dorang..erm...


Apa pandanagan korang ek..perlu ker buka dan dedah sana sini untuk populer,apa karekter yang perlu ada sebenarnya pada seorang artis..memalukan..

P/s :kalau die xjawab alasan cmtu mungkin xkan berbangkit isu camni..so nak salahkan siapa,makpak die ka??cikgu die ka??masyarakat ka??fesyen??entah lah...

jangan tsunami datang kat malaysia sudah..




kalau korang rajin nak baca segala komen memalukan untuk minah mira ni sila ke link ini


http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=218605

terima kasih datang singgah