31 March 2011

kawan baru sepetang bersama scha al yahya

March 31, 2011 3 Comments


Autograph ni ako dapat sendirik dari jemari scha..hahah over kan


sepanjang minggu ni ako bizi sikit la plak,mane taknya terlalu banyak perkara yang jadi serentak..aduh penat rasa badan ni.huhu..apa pun dalam duk sedih2 tu ada gak yang mengembirakan.


Ini kes dapat kawan baru,kat mane?bila masa?itulah yang ako nak citerkan..so camni masa seminggu yang lepas aku ada dapat satu panggilan untuk datang join contest dari carefree..alah yang scha alyahya jadi duta tu..sape scha??lorh yang berlakon awan dania tu..so sweet..suka die.

So dalam aku xda keje tu saja lah gedik2 pegi bukan nak sangat pun sebab tau ramai yg cun dan santek dari ako..(yer memang aku sedar diri).tapi kata ngn member dalam fb yang penah pegi,baik try je pegi xdapat xterpilih janji pengalaman.so dah pakat bagi sokongan camtu kan,apa lagi gagahkan diri lah jugak pegi.dan yang penting ako beria sangat nak pegi sana sebab nak jumpa scha.heheeheh..

Dalam duk ikuti semua acara majlis tu,ako sempat berkenalan ngan awek2 cun dan santek2 nih..memang best yang sangat jadi tarikan ako adalah diorang datang dari semua lapisan masyarakat,cino ado,india ado melayu xyah citer lah,,masyarakat muhibah betol.sume nak jumpa scha. Dan akhirnya ako menemui kawan2 baru yang mana lagi muda2 trangtangtang lah dari ako..dah sebaya adik pompuan bongsu ako.hehehe tapi xpe tak terasa sangat tua..coii..sebab juri sendiri ingat ako berusia 23tahun..demm...woi..woi..ako seorang wanita la..bukan gadis cilik..demm..

K lah malas nak citer lah sbb apa bukan korang nak tau lanjut pun..so jom layan gambar2 ni nak tak??

ako pnggil dia ni arabian sbb mata die cam arab da..

dorang datang bawak gang da..

 tis 2 gal so sweet n frenly lorh..

booduck manja ni aku panggil fatin,,mmg manja sgt2 suka ngn die  yang best die suka sangat berkepik 24/7 sepanang acara tuh hahaha..




heheh pose poyo jap kat poster si scha nih


anuar gambit,hero remaja,dak fatin mmg cool


rock on bebeh

pressure

PA fatin ekek

they r so nice n clumsy 


face art lah


shout sesama scha.."BEBASKAN BAKATMU"ekekek



kawan baru sepetang bersama scha al yahya

March 31, 2011 3 Comments


Autograph ni ako dapat sendirik dari jemari scha..hahah over kan


sepanjang minggu ni ako bizi sikit la plak,mane taknya terlalu banyak perkara yang jadi serentak..aduh penat rasa badan ni.huhu..apa pun dalam duk sedih2 tu ada gak yang mengembirakan.


Ini kes dapat kawan baru,kat mane?bila masa?itulah yang ako nak citerkan..so camni masa seminggu yang lepas aku ada dapat satu panggilan untuk datang join contest dari carefree..alah yang scha alyahya jadi duta tu..sape scha??lorh yang berlakon awan dania tu..so sweet..suka die.

So dalam aku xda keje tu saja lah gedik2 pegi bukan nak sangat pun sebab tau ramai yg cun dan santek dari ako..(yer memang aku sedar diri).tapi kata ngn member dalam fb yang penah pegi,baik try je pegi xdapat xterpilih janji pengalaman.so dah pakat bagi sokongan camtu kan,apa lagi gagahkan diri lah jugak pegi.dan yang penting ako beria sangat nak pegi sana sebab nak jumpa scha.heheeheh..

Dalam duk ikuti semua acara majlis tu,ako sempat berkenalan ngan awek2 cun dan santek2 nih..memang best yang sangat jadi tarikan ako adalah diorang datang dari semua lapisan masyarakat,cino ado,india ado melayu xyah citer lah,,masyarakat muhibah betol.sume nak jumpa scha. Dan akhirnya ako menemui kawan2 baru yang mana lagi muda2 trangtangtang lah dari ako..dah sebaya adik pompuan bongsu ako.hehehe tapi xpe tak terasa sangat tua..coii..sebab juri sendiri ingat ako berusia 23tahun..demm...woi..woi..ako seorang wanita la..bukan gadis cilik..demm..

K lah malas nak citer lah sbb apa bukan korang nak tau lanjut pun..so jom layan gambar2 ni nak tak??

ako pnggil dia ni arabian sbb mata die cam arab da..

dorang datang bawak gang da..

 tis 2 gal so sweet n frenly lorh..

booduck manja ni aku panggil fatin,,mmg manja sgt2 suka ngn die  yang best die suka sangat berkepik 24/7 sepanang acara tuh hahaha..




heheh pose poyo jap kat poster si scha nih


anuar gambit,hero remaja,dak fatin mmg cool


rock on bebeh

pressure

PA fatin ekek

they r so nice n clumsy 


face art lah


shout sesama scha.."BEBASKAN BAKATMU"ekekek



29 March 2011

kucing hako dah beranak..

March 29, 2011 2 Comments
wah xsangka ko,lama gak ako menunggu detik2 nih akhirnya kucing hako dah beranak..tu pun masa aku sendirik xleh bagi tau,tau petang dahda ke empat2 hekor kucing dan sangat2 lah somel huhuhu...




ini lah ibu kepada baby2 kesayangan hako..cam gangster jerw kan..ako panggil ibu jerw..heheh..tapi ibu nih manja..suka sangat duk bergesel ngn hako..sik bek bubu pun suka kucing..die pun xkisah kalau ibu nih datang duk sebelah die..manjanyer...

Jom layan gambar anak2 die lak











ini masing2 baru berusia 3 hari hokey..gemok n besar kan??

nak tengok bila mata dah bukak??ok kat bawah nih gambar usia mereka2 genab 8 hari tau..mata dah bukak..somel giler..huhuhu..gerammm nak penyek..hahahah kejam tak hako..ok jom layan gambar baru ni lak..









hah camne suka tak ngan baby ako yang baru nih..somel kan..tiada kata yang mampu ako ungkap mmg ako sayang mereka mereka..huhuhu....

P/s : tunggu nanti ako akan update nama nama yang bakal ako namakan untuk kucing2 ini..hokeyyyh...



Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews