Hah kali nih aku dapat jemputan dari kak jijah kita untuk join contest yg die anjurkan hadiah pun menarik, nama contest nih

contest mata menawan
nak masuk nih ada lah syarat2 serta peraturan yg perlu korang penuhi dulu...camtu lah jugak aku kena gak ikut peraturan..antara syarat2nya adalah...
 
1. wajib menjadi follower blog fatencumyl.blogspot.com ...

done ....
2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole)
3. pastikan 1 gambar je taw..
4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan)
 sooo ..my pic for this contest ....
 
Cerita di sebalik gambar ini :
 Ini adalah gambar yg di suka bubu aku..sebab apa die suka,sebab katanya mata aku bulat cam guli..dan besar cam biji anggur import..hahhaha..ada ke cmtu plak..xkisah lah apa kate bubu terhadap mata aku,yang pasti aku bersyukur dengan pemberian DIA kepada aku.."indah sungguh ciptaanNYA.

5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :)
6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang.maximum suka hati.
7.contest ini berakhir pada 31 julai 2010.
8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni.serta link referral anda :)

hadiah

pemenang mata menawan: * akan dapat 1 pasang contactlens made in korea yang tahan 1 tahun dan pemenang akan decide sendiri nak contactlens warna apa..(fatin akan contact dgn pemenang kalau dia ada rabun fatin akan bagi dia contactlens yg ada power)
*akan dapat hadiah misteri yang boleh mencantikkan mata.

referral terbanyak: akan dapat hadiah misteri dari fatin.(hadiah yang boleh mencantikkan mata)
 
 
So mangsa yang akan aku tag untuk ini contest :
Hah tup tap tuptap..dah masuk pertengahan bulan untukk tahun 2010 ni ek..kejap betol masa berlalu...orang yang nikah khawen pun ramai lah..sampai aku xsempat nak dtg la..bukan apa bercanggah ngn jadual seharian aku pada hujung minggu da,,,dahtu korang lak buat xkena time..cmno tu..bukan salah aku...

Tapi pe2pun tahniah tuk 2 pengantin yang sempat aku pegi jenguk ni..inipun aku hadir atas jemputan kad yang di terima..hehehh bukan apa kang poe2 kad xdo kang mkn tuan tanah tak halal lak..so apa2pun congrate tu both of couples dan smoga panjang umo murah rezki hokeyyy..dapat ramai cahaya mata soon and possible..

Bersama kak kiah ke dewan puspanita kat k ell..mula2 nak cari dewan nih sosat gak lah..mane tahnya kata kat dewan bahse pustaka..tapi xda nmpak pun tanda2 signage2 untuk ke majlis kawen..huhu last2 sekbek jumpa..so pengantin nih anak kepada kenalan rapat kak kiah..lupa lak nak habaq...kak kiah nih lecturer kat UPM..camne aku leh kenal die..heheh adalah...kata aku nih adik kesygan die ekekekek...
mesti jugak amik gambar sebagai kenang kenangan kan..
hah itulah pengantinnya HAFIZ & ARTIKAH.. slmat pengantin baru babe smoga korang bahagia selamanya..amin..




Hah majlis kenduri khawen kedua ni plak adalah kenduri khewen anak makcik bubu..akak MAKTAM@ Kak KP.(kaki pukul)ngeh ngeh ngeh...hah yang nih anak die yang sulong kawen..diorang buat malam majlis tu kat taman tasik titiwangsa..topi tasik lae..ramai gak yang dtg sampai nak mkn kena beratur dan tggu turn lah..punya ramai yg dtg..cm artis la plak..sik baik masa aku sampai sempat mkn dan dpt tempat sebab selepas aku tu ramai lagi org beratur nak mkn...maktam pun xsangka majlis die jadi cenggitu meriah..aku pun suka tgk style wedding diorang buat gaya garden weeding..pengantin pakai dress merah dan laki pakai kot..aku nanti nak pakai dress putih...wahhhhghhh!!!!berangan mak...hahahahahha/////

Jom usha gambar jom...
ouwchhh,,,,i like this pakej...santek wooohooo...


bergambar kenagan bersama pengantin


Inilah kekdahnya bila dah bis majlis nak pulang bersantai..bubu mula lah..sewel xpasal2 jenuh aku snap gambar die asek buat2 muka..mane taknya sebelum nih aku penah sound die bila nak bergambar pastikan rileks,,jgn siyess benor skali nih lah hasil teguran aku..bubu nih..xmau siyess asek main2 je hambik..ayg published gambar u tuk tatapan bloggers..so jgn marah no...



Meh aku bawak korang smua melawat filem terbaru lakonan Tomok. Hah, Tomok blakon filem? Tak caya sudah. Tajuknya Mantera.  Apa yang lainnya???  Mantera adalah filem pertama yang menjalani pengambaran di luar negara dengan pelakon luar. Genre sci-fi sebegini pernah dibuat oleh Aziz M Osman dengan XX Ray. Namun, Mantera bakal membawa filem Malaysia ke mata dunia apabila akan ditayangkan di Rusia!
Tomok bersama artis2 Rusia yang menjayakan Mantera
Pengarah Mantera, Ml Aliyar



Sinopsis
Moscow, Russia
Sam Weston, pemilik Weston Technologies berang di atas pencerobohan di makmal penyelidikannya. Prototaip system senjata terbarunya ‘Mantera’ atau MAN-Transformable Exo- Robotic Armour telah disabotaj dan dimusnahkan.Ketua Saintis, yang mengetuai pasukan penyelidik telah hilang. Pembeli teknologi terbarunya berkeras supaya Sam segera menghantar prototaip tersebut atau uruniaga mereka akan dibatalkan. Lebih memburukkan keadaan apabila komponen serta bahagian-bahagian ‘Mantera’ yang telah dimusnahkan telah secara tidak sengaja dihantar ke bahagian lain dunia..kepada seorang remaja bernama Azman, di Malaysia.
Kuala Lumpur, Malaysia
Azman, atau lebih dikenali dan digeruni di alam siber sebagai Dark Robe, adalah seorang pelajar kolej yang mengambil jurusan IT dengan pengkhususan dalam bidang Interaksi Komputer-Insan.Dia, yang merupakan seorang genius dalam bidangnya mendapati dirinya agak sukar untuk menyesuaikan diri dengan kehidupan realiti. Azman seorang yang pendiam dan hanya mempunyai segelintir rakan di kolejnya. Teman baiknya, Kelvin,adalah seorang yang suka berjenaka, dan mempunyai personaliti yang sangat berbeza berbanding sikap Azman. Mereka berasal dari daerah yang sama dan pernah bersekolah di sekolah menengah yang sama. Dalam semester akhirnya, sesuatu yang indah akan berlaku dan bakal merubah kehidupan Azman buat selama-lamanya. Sesuatu yang istimewa tersebut adalah seorang gadis, bernama Deena. Buat pertama kalinya di dalam hidup Azman, dia merasakan dirinya tercabar oleh seorang perempuan.Deena adalah pelajar tahun akhir dalam bidang Robotics, dan menghadiri kelas Interaksi Komputer-Insan yang sama dengan Azman bagi melengkapkan jadual kursusnya.
2 minggu yang lalu, Azman memesan satu set model kit ‘Gundam V’ melalui internet dan dia tidak sabar untuk memasang model kit tersebut untuk menambahkan koleksi Gundamnya. Azman terperanjat apabila menerima sebuah bungkusan kayu yang besar dan berat melalui pesanannya. Di dalam kotak tersebut terdapat logam dan besi yang tidak diketahuinya. Hatinya terdorong untuk memasang komponen-komponen logam tersebut yang kelihatan hampir menyamai boomerang. Komponen logam tersebut secara tiba-tiba berubah bentuk menjadi sebuah topi keledar. Dengan bantuan topi keledar tersebut,Azman berjaya melihat imbasan penuh skima pemasangan komponen-komponen logam tersebut yang pada akhirnya membentuk sebuah motorsikal. Azman meminta bantuan rakan baiknya,Kelvin untuk membantunya memasang semula komponen motorsikal tersebut. Motorsikal tersebut sebenarnya adalah merupakan satu sistem senjata teknologi maju yang diberi nama ‘Mantera’. Sistem senjata tersebut, sebagai sebuah motorsikal, akan memberikan pergerakan tambahan kepada penunggangnya, namun pada mode pejuang, motorsikal tersebut akan bertukar dan bergabung dengan penunggangnya untuk membentuk pelindung badan ‘exo-robotic’ dan memberikan penunggangnya perlindungan maksimum dan juga kuasa luar biasa.
Azman secara tidak sengaja telah mengaktifkan system Perlindungan ‘Mantera’ dan secara tidak langsung menyebabkan pegawai-pegawai di Weston Technologies menerima amaran pengaktifan system tersebut. Tanpa pengetahuan Azman, tindakannya menghidupkan Mantera telah mencetuskan rentetan peristiwa pada 3 benua yang berbeza dan mencetuskan pertelingkahan antara 2 pertubuhan rahsia: Alliance of Light dan Dark Legion of the Apocalypse untuk memiliki teknologi terbaru ini. Alliance of Light telah berjaya mendapatkan Mantera dan telah menghantar pulang Mantera ke pangkalan rahsia mereka di Dubai bagi tujuan keselamatan. Setelah mengetahui bahawa mereka telah dikalahkan musuh mereka,Dark Legion melepaskan 2 robot pemusnah iaitu Robot Vega ke Bandar Dubai.Maka di sana, bermulalah pertempuran bagi meraih kuasa tertinggi untuk menentukan masa depan umat manusia. (sinemaonline)
Teaser Trailer






Gempak lah tgk BTS pun korang cam teruja... X pernah ada trailer filem lain di Malaysia yang macam ni. Teringat cerita Future X Cop dengan Transformers. Apapun, tunggu saja tanyangannya nanti.
p/s-percaya atau tidak itulah tomok OIM..
tengah aku dok syok layan2 website kekawang bloggers aku terjumpa game nih ..cam best so aku try eekekekek...betol ke kaitan yang dinyatakan mengikut ukuran diri aku ni...coii..mak xcaya..tapi mak suka2 jerw..jom layan.....




Comel Comotazhar

Comel Comotazhar


COMEL HARTINI AZHAR

1:C - selfish
2:O - has one of the best personalities ever
3:M - Makes dating fun
4:E - has gorgeous eyes
5:L - is a very good kisser
6:
7:H - stick to one
8:A - crazy
9:R - funny
10:T - a smile to die for
11:I - is really sweet & romantic
12:N - is a very good kisser too!
13:I - is really sweet & romantic
14:
15:A - crazy
16:Z - very broad minded
17:H - stick to one
18:A - crazy
19:R - funny
Meh baca meh... best jugak ni... hehehe

Ada sepasang pengantin baru berada di kamar pengantin, di malam pertama. Pada tengah malam itu, tiba-tiba isterinya mengerang, "Adoi.. Sakitnya bang... ! Macam mana ni bang..?"






Suaminya lantas menenangkan isterinya, "Jangan nangis Sayang.. Nanti emak ayah dengar.. Mereka mungkin belum tidur lagi tu.." Kebetulan bilik mertua hanya bersebelahan kamar tidur pengantin.


Tapi kerana tidak dapat menahan sakit, isterinya tambah kuat mengerang. Mahu tidak mahu, si suami pun berkata, kali ini kuat sedikit suaranya: "Sabar Sayang! Tahan saja.. Esok baru cabut."

Sejak dari tadi si mertua lelaki masih belum tidur. Dia memang terdengar anak perempuannya mengerang, tadi dia tidak peduli, biasalah malam pengantin, fikirnya. Tapi kali ini dia sudah hilang sabar. Dia bangun, pergi ke bilik sebelah lantas menendang pintu kamar pengantin.

Dengan rasa geram bapa mertua berteriak: "Ni apa kena ni? Tak faham ke? Anak aku boleh mati kalau besok baru kau nak cabut! CABUT SEKARANG JUGA!"


Terkejut besarlah kedua pengantin tu. Sambil tersipu-sipu pengantin perempuan pun berkata kepada ayahnya: "Abah, takkan sakit gigi pun boleh mati.. Lagipun manalah ada Klinik Gigi yang buka 24 jam?".






Ngee... moral of the story... JANGAN MUDAH SALAH SANGKA... Kang kantoi cam ni... Malu beb...Selamat Hari Isnin... Jangan malas2 kerja ye...
Kes aku arini adalah JADI MODEL XBERBAYAR K.DORA

nak di jadikan tajuk citer ni kes die memula sebelum masuk lunch time tu aku punya la..ngantuk..nak ilangkan ngantuk ikut lah anak buah aku g buat inspection..konon2 tekun keje lah..bukan apa kanag bos tgk aku xbuat keje lak kan..nak2 setan2 yg siap ngn sistem blower ramai kat area aku ni hah...so 10minit kul 1 aku lepak surau..kot2 yer aku punya gigih konon2 arini xnak kuo makan lah..diet la konon..sebab pagi2 tadi dah bekfast ngn si hajar dlm pantry buat roti bakar ngn minum air teh nipis panas..layan...

Niat di hati nak tido..memang dah lelap la kejap...fenatnya..tapi tgh aku baru nak layan mimpi2 indah dengar suara berkekek upanya si sengal hajar ngn k.dora siap datang bawak selambak beg besar berisi TUDUNG .Apa tudung??yang aku dengar kak dora cakap nama patern tudung nih tudung SYRIA..sebab gadis2 dari sana yang pakai tudung jenis nih so terhasil sudah namo SYRIA ni..cantik gak..
So malas nak citer panjang korang leh tgk lah gelagat si sengal2 ubi rebus cicah kelapa gula nih..sape lagi kalau bukan si hajar+aku+k.dora+ain+dan tia..hahahah layan jom...


hah yang nilah tudung syria silk tu..lembut serta sejuk jerw

Nilah cara rupa bila dah terletak kat kepala..sopan ayu jo...model xberbayar nih pakai

Lagi syria silk..siyer berminat boleh sms aku tanya stock dan harga

Ok..yang gambar atas tu INGLISH COTTON..cap die tu jenis cotton so kalau pakai ngn tshirt ke santai ke memang lawa la....

aku yang duk menyebok duk pomot tudung ni...lawa2 tau..dah rembat satu tuk mak aku warna PINK lagi ekekekek...i like PINK...

Hah ni lah main distributor die,,,mmg klass siap tolong pakaikan lagi...aku lak tukang snap ngn bebel je kek tepi tu..kira bagi komen2 positif lah bagi melariskan jualan hari ni..memang cantik tau..xpakai xtau bila ko dah pakai rase sejuk rase ayu rase sopan rase,,,cam  tobat je...siyess...contohnya...model yg last skali nih..mmg xle blah..hahahahhaahahhaha..skema lak aku nengok...yang tudung PINK tu...ekekekek

hahahahahah..kompom bakal mak mentua aku suka sangat2 nih ekekekkeke...anyway..tggu lah dulu..



p/s..so kalau yang berminat halo aku ok..YM aku..comot_cancer@yahoo.com

Banyak perkara yang terjadi dalam kehidupan seharian aku hari ini..macam2 lah naik rimas rasenya..ok kita mula detik aku dari pagi2 nak g keje,,cam biasa lah aku dah da aktiviti yang aku xdalah berapa minat tapi aku kena gak hadapi iaitu :-
 
  • FIFA WORLD CUP,aku terpakse tgk bola untuk aku cari ilmu meneliti bola dan game bola untuk di update oleh bubu sebab selalunya bukan die yg tgk tb tu..tapi tb tu yg tengok die..so sok die mula nak tanya aku..antara sokla2 die.."syg semalam bola camne game??" u tgk ke camne jaringan di lakukan??bape bijik goal yg berjaya di jaring..so nak xnak aku dari xsuka tgk bola..kadang2 terpandang cara dorang duk berebut bola sambil merembat kaki pihak opened..geram jugak di buatnya..sampai minit terakhir aku tggu lg game tuh..hampeh betol.

  • Masa kat opis tadi memang bagai di serang askar jopun,ibarat garuda datang menyerang..mana xnya sunyi sepi ko..ok tentang si(V**I)tu abaikan ok..yang tinggal aku kak dora dan si hajar yang lain xtau lah ada ke dayabumi meeting la interbiu la,,,tender lah..EL ada gak yang bercuti xhingat nak balik opis pun ada sape lagi kalau bukan kak fiza aku tu kan..coii..siap ko nyah balik bali xbawak aku jajan dari seberang xnak pinjam comin ko lagi kak...ekekekek..erm..memang bosan la..aku sampai nak pandang pc sampai naik muntah ko..yang ada kek dlm tu yang sanggup lagi melayang weng weng aku ni si hajar dan kak dora lah..hahahah sapo lae kawan pompuan aku..yang ado nih pun makin pupus..nak harapkan department aku..aku sorang jela yg tinggal hawa yang satu yang lain sume belalai gajah..ekekekopppsss..lucass lak..
  • Lunch hour kami ke MASJID JAMEK..wahghhh!!!sempat lagi tuh..bukan apa..agenda sebenar nak temankan kak dora jumpa kawan die amik stock2 tudung la kan buat biz..almaklumlah skng fesyen tudung nih ada macam2..aku pun naik rambang mata..yang aku nih berkawan ngan gadis2 manis bertudung xdalak lekat aura nak bertudung tu..huhu tnggu la dulu..siap makan kopok lekor di iringi buah2 campur asam..diteguk sambil ngn orange ais..waghhghh!!!nikmat kata hajar..aku..masih blur sebab..merayau xda tuju nak beberlanja bubu xdalak bagi duit blnja lagi tuk minggu ni..so maknanya ko melopong la nyah oiii..tapi kan apa yang penting tadi masa duk pusing2 tu aku dah berkenang kat satu slendang tu sweet gilos la..putih da lub lub pink suwiittt..nt gaji nak beli la..murah je RM10..hehehehskng xle jimat..hahahahahahahpesan hajar la..hahahah

  • Tup tup sampai sudah balik time..erm..balik petang tadi hajar sebok ajak aku balik awal konon2nya kan..apo kekdah balik awal tu tup jammed gak..coiii..tertiba..jeng jeng jeng..bunyi lak satu deringan biasa aku hanya tag untuk bubu jo..rupa2nya "syg u dah balik belom?tanya die..aku jawab otw balik la nih..amboi xsabar tggu aku balik ke??gedix mak kan..tapi lain lak yg mula di ajukan soklan sambil memohon pertolongan..."SYG U BOLEH X NAIK TREN G SETIAWANGSA,AMIKKAN ROTEX MOTO I??"glurpp!!upanya itu tujuannya..nak xnak kena la kan xkan nak suh die dtg amik collect sendirik kot..so aku OK!!tapi sikbaik si hajar ada jenuh aku merayu sakan ngan hajar supaya temankan aku ke sana..bukan apa aku nih muka mmg ganas la..tapi manjo..penakut kuasa 4 la bab kata bubu..huhu..g memana ada peneman so bila kena duk sorang buat sorang so tak brapa berani..kang kena colik kang..ekekekke
  • Dah settle sudah aku pun berangkat pulang la..hajar ke haluan putra aku lak ke sri petaling la...dalam tren tu ko tau lah bau die ya amat sumpah aku mmg xle blah la mamat yg duk sebelah aku tu..bau badan cilakak tul..kambing pun xseteruk die..xmandi hape!!!untuk mengelakkan dari aku nak pitam+muntah konon2 aku buat amal kebajikan bagilah satu makcik tu duduk..biar bagi makcik tu lak layan bau cinake mamat tu..coii sweyy..sminggu nih kalau bau melekat kat haku..

  • Kes bila mak bawak anak naik tren..mak ko..nakkal buas..liar ya amat anak kakak tu lansung xtakut org ko tau sebaliknya org2 dewasa ni yg takut ngn dorang..mak di larang tegur cubit pun xmakn saman..cian lak aku nengok..anak die kecik2 dlm 5 ke 6 tahun tapi tuhan je tau..boleh die main kejar2 dlm tren tu dahtu tolak2 tumbuk2 org..sek baik aku elak duk jauh2 sambil perati jela..aku tgk da satu brother tu..muka geram sambil gigit bibir..barangkali geram kot ngn budak2 tu..yela man taknya kalau aku leh sewel tgk budak2 tu berkejar2 bising2 org lain apa tah lagi..sik baik adik habib aku xcam dorg ekekek..tapi tulah..nama pun budak..xnakkal xbooduck la kan..last2 skali sampai kat stesen bandar tasik selatan baru la dieorg keluar dari tren...

  • Balik umah mandi siap dah wangi bersihkan pintom n nurblack bagi makan bubu bawak g pasar malam selasa kat GIANT KINRARA..apa lagi nasi kerabu satuuu!!!wahghhh!!aku makin pandai makan malam skng nak2 nasi..kalau xnak makn pun tetap kena pakse makan bubu suh aku mkn..die jeleslah sebab badan die je yg naik tapi aku duk kerempeng tang tu gak..xkisah la u..ada mak kesah....


So kesimpulannya inilah sajok apo yang aku hado untuk tatapan arini..pagi tadi..ptg tadi dan malam nih..so aku dah mula ngantuk nak tido xle blah mato asek kebil kebil jo..tando2 bantal dan kucing lembut aku mula memanggil....chowchincow...
ok malasnya aku nak update cite pun dah jadi basi..pe2pun aku malas nak coret banyak2 dalam nih kecuali hanya memaparkan foto2 kengan sewaktu sukan berlansung..Biasa lah sukan kali nih untuk acara aku sertai nih berlansung di court badminton country height kat kajang,kiranya xdalah jauh pun dari umah aku kan..nak2 jalan pun senang ko ikut jer highway seremban straight jer trus ko akan nampak signboard terpanpang baik punya "COUNTRY HEIGHT RESORT"

wah dalam area sana ko xyah citer lah kan..memang umah sebesar2 dewan seberguna tuh..memang besar..ngeri lak aku nengok..memang aku xsuka umah2 besar nih..huh!!mmg xsuka..banyak hantu..dahla umah dalam hutan dah cam muzium kesenian aku tgk..ishhh mmg rimas lah xsuka xsuka xsuka..
nilah gelagat kawan2 satu team aku padahal dorg ni dah ayah2 org ko tau,tapi pangai ko tengok sendirik la

masa waktu lunch kitaorg makan kat nasi ulam kat bangi..makaih mmg layan lauk pauk die..ko nak apa sume ada lah,ulam raja,pun ada,kacang botol,cencalok,sambal belacan..alamak gulai lemak masak telor itik pun ado...aku lah makan simple je ekekekek dieat bagai la katakan..coiii poyoss..

time nih dah lepas mkn lepak kat padang country height tu sambil di buai oleh angin sepoi2 xpaham bahasa kan..so aku layan kan aje la..sambil snap gambar2 apa yg aku patut snap..
itulah antara coretan aku..sebenarnya aku xda mud nak update story suka aku nih sbb kita org KALAH!!penat aku bersungguh tekun pukul shuttle dapatkan point tapi regu lain xnak jadi cam semangat aku..keciwa mak sangat2..huhuhu pe2pun enjoy lah jap apa yg dapat aku publish kan stakat nih ok..bye..
Untuk yang berumah tangga.

Dari bancian ke atas 10 ribu pasangan yang berkahwin (sumber kajian MOHEMA -) hanya kira-kira 45% sahaja isteri yang tidur berbantalkan lengan suami selepas 3 tahun berkahwin. Dan hanya tinggal 21.7% sahaja isteri yang masih tidur berbantalkan lengan suami selepas 10 tahun usia perkahwinan.

Tahukah kaum isteri, bahawa hormon bau phero yang di rembes dari ketiak lelaki/suami boleh mengaktifkan hormon wanita/isteri hingga mereka merasa damai dan tenang. Sebenarnya hampir 65% bau badan lelaki/suami datang dari celahan ketiak dimana kelenjar phero paling aktif.

Jadi para isteri semua, ketepikanlah bantal-bantal anda, tidurlah di atas lengan suami hingga ke pagi, hampirkan hidung di celahan ketiaknya, tidak di nafikan anda akan peroleh pengalaman yang cukup rilex dan tenang, ianya tanda bahawa bau phero suami anda sedang bertindak balas dengan kelenjar hormon anda. (pengalaman ini hanya perempuan sahaja yang tahu bertapa asyik dan rilexnya)...FAKTA....sirius....

Dan dari kajian itu juga menyatakan isteri yang tidur di atas lengan suami akan tidur lebih lena dan mencapai tahap 7 hingga 8 dalam tahap lena tidur.

Dan peringatan untuk lelaki/suami, jangalah shave ketiak anda togel, biarkan sedikit atau trim sikit aje bulu-bulu itu yang merupakan ejen penyebar bau phero yang di senangi wanita.

so pada isteri-isteri semua, u all semua praktikan ke tidur atas lengan suami?

pada suami-suami semua, adakah u all shave licin ketiak atau bairakan berbulu?


Dapat tawaran interbiu nih..minggu depan la nih aku kena ngadap so kena siap sedia nih..cam2 aku nak kena prepare paling utama pastikan jawapan yang aku betol sume lah dan memenuhi piawaian yang diorang akn soal…

Takut gak,bukan apa aku nih da perassaan gugup tiba2 takut suma lah…tapi pe2pun aku akan tetap cuba nasib kalau dapat alhamdullah kalau xda  rezki cuba lagi tempat lain ekekekekekekek

Doakan aku ok…aminn…
ini adalah malam sebelum sukan berlansung.masing2 kelihatan sangat gembira,betol best malam tu sume orang ketawa xbehenti mana tidaknya tup tup skuad aku kena buat 1st perfomance tuk malam tu..dahla xda preparation lansung mlm tu..asal sempat jela ..nak di jadikan citer malam sebelum tu en.jamal n en razak dah bincang kononnya nak buat persembahan dikir barat...

tapi xkisah akhirnya kitaorg menang lah jugak tempat ke 3 ..padan lah ngn persiapan yg xseberapa dan tarian yg berterabor kan..mls nak story pjg layan gambar jela ek..



time nih bukan main gembira tau suma orang sebab dapat hadiah..bukan apa pun hanya coklat pacci jo..xkisah lah sbb pacci mmg mahal tuh..





hahah kesempatan yg aku xkan lepaskan bergambar bersama hadiah aku..hahahah oh coklat PACCI....yumyum..

Ayulah konon xtau yg aku nih blur2 rock gitu,,ngeh ngeh ngeh

ini adalah GM PULLMAN NIH mr.Patric

Nilak CEO kitaorg Tuan hashim wahir,,,,sweet jo muka die padahal die lagi tua dari ayah aku.