15 January 2016

Crocs baru

Niat nak beli untuk anak, memandangkan kaki anak bujang aku makin membesar. Rasanya haritu baru beli untuk raya tapi sekarang dah tak boleh muat. Cepat betul anak membesar. Tapi tula dalam niat nak belikan untuk anak, haruslah mommy tumpang sekaki. Memandangkan mommy tak boleh pakai heels paling kurangpun 9bulan. So koleksi kasut dan sandal kat umah dan office semuanya bertumit. So kena lah cari satu yang mana bagus untuk kegunaan harian aku dan sesuai untuk semua occasion. Taaraaa... tu dia.. nak-nak sekarang Crocs buat SALE dengan pembelian Crocs 50% for 2nd item. nampak? marketing strategic sangat. Dah tentu skali orang macam aku akan terjebak. Selamat gaji bualan ni. Bye-bye.. jumpa lagi untuk next gaji.




one size bigger aku beli sebab nak bagi Azriel pakai dan guna lama skit sandal tu. Kalau kebiasaan, sandal tak jejas pun tapak tapi dah tak boleh guna huhu.. sebab kaki dah xmuat.

2 comments:

.::: Princess MOMOY :::. said...

Amboiii... croc baru. Belanja ler Momoy sekali. Hehe...
Hai comel... miss u dear.
pls hug & kiss azriel

wong meimot said...

boleh2.. miss u too momoy.. lame xdgr berita.. mane menghilang.. ok Azriel kiss n hugs back!!

Cuba Klik tengok apa jadi!