31 March 2015

Nooryana Najwa & Daniyar Kessikbayev Wedding Reception

29/3.2015, bertempat di PWTC Kuala Lumpur. Pengalaman yang tak dapat dilupakan, apabila berpeluang dan mendapat jemputan khas dari Yana bersempena Majlis persandingan beliau bersama pasangan. Yela.. biasa je pergi kenduri, tapi tak sangka lah plak berpeluang hadiri majlis anak PM kita kan. hihi.. Rezeki kan, kebetulan kami bekerja dalam satu team investment. ( Maaflah tak mampu nak bercerita detail) pe-pe pun layan jela gambar ok. Thank Yana for having us!! May your life together will be filled with joy, happiness and lots of love dear.


























p/s : cantiknya baju pengantin, meriahnya majlis.. bestnya.. terasa kat kayangan sangat.. huhu.. terasa nak bersanding balik..kihkihkih... beautiful bride, amazing scenery tak boleh nak ucap... bagi sesiapa yang ada pada dan ketika majlis mesti tak mampu nak gambarkan dengan kata-kata. huhu..

0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!