Tema Putih dengan jeans untuk Cradle's photo-shoot

by - January 27, 2018













Cradle’s photoshoot ni dibuat bersempena nak update our website dengan update respective person in charge for each role la.. dah lama tak update kot. Lagipun sekarang kan cradle dah ada new product yang terlibat adalah grant known as CIP300 dimana eligible applicant layak mendapat pembiayaan (grant) up to RM300K termasuk pakej mentor dan juga EVA (Ecosystem Value-Add ) serta satu lagi product telah diperkenalkan iaitu (DEQ800)Direct Equity . The objective of the product is to fund local early stage high potential technology start-ups. So disebabkan ia makin berkembang maju dan mendapat sambutan para start up yang sedang mencari cari peluang pembiayaan sebegini. Sehubungan itu, kena lah update website dan menjadikan official page in new look. 

Sebenarnya gambar banyak yang belum update. Tapi tula,, kami yang tak sabar ni , awal awal dah minta photographer bagi copy. So jadilah gambar tak siap macam kat atas tu. Nanti bila dah ready akan di update kemudian.

You May Also Like

33 100 org jejak kaki

  1. Putih mmg in dengan apa jua situasi apatah laginutk berps

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayuarjuna - stuju n wardrobe sy bole dikatakan 100% putih je koleksinya hahah

      Delete
  2. Replies
    1. sama - sama . Ada jug aplan dengan kengkawan untuk party at garden nk semua all white. tapi tak tahu la menjadi ke tak idea ni.

      Delete
  3. Kalau pembantu akak dia Tak benarkan akak pakai tudung putih,katanya suci jer. Putih ni sesuai utk lelaki perempuan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi, putih suci murni gitu.. saya suka warna putih, mungkin warna tu bosan tapi sy sgt suka.

      Delete
  4. saya pun suka warna putih jugak... tp hanya pakai waktu yang tertentu sahaja... risau kotor...

    ReplyDelete
  5. putih & jeans memang matching utk apa2 occasion.
    pernah ada tema besday party member Aida, putih biru :)
    mudah aje kami. seluar jeans, blouse biru hi hi hi... mostly yg dtg, gitu.

    ReplyDelete
  6. Blue and white with jeans memang satu combination yang perferct utk photoshoot berkumpulan. Pernah buat tema mcm nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. yezza stuju sgt zharif.. mudah dan sgt practical

      Delete
  7. Looking great babe, I love the outcome of your photoshoot and everyone seem to have so much fun!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah everyone enjoyed the moment

      Delete
  8. Warna putih dgn jeans mmg sesuai sangat.. simple tapi ada personaliti.

    ReplyDelete
  9. i love white color tapi since ada anak tak berani nak pakai sebab takut nampak kotor. anyway you are looks awesome with white wear.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks babe.. hihi itu masalah semua ibu2 sbb macam mana punya elak pun kotoran tetap akan ada, sbb anak suka sapu kotoran tgn mereka pada baju mommy

      Delete
  10. warna putih + denim memang sangat cantik untuk photoshoot. lagi2 kalau photoshoot outdoor. serious cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2 last time ada buat gathering kawan lame, kebetulan kami pkai putih shirt w blue jean, amik gmbar guna phone camera je.. tapi cantekkk

      Delete
  11. memang sesuai tema putih dengan denim tapi kalau saya dpt tema gini memang kena beli baju la jawabnya sbb saya takde baju putih.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi saya penuh lemari sbb suka warna putih

      Delete
  12. Nak jugak jadi model denim. Hehe. Saya jarang pakai baju putih sebab malas nak bersihkan kalau kotor Btw, memang kena kalau dipadankan bersama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bella awk mmg dah macam model lah...

      Delete
  13. kita suka tema putih, bila photoshoot ramai2 nampak aura dia lain macam hehe

    ReplyDelete
  14. Cantik. Nampak eksklusif sangat. Tapi baju putih ni klu kena kotor, cepat2 lah g cuci.. bab itu je letih sikit..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha semua komen psal putih mudah kotor kihkihkih

      Delete
  15. White is always great for photo shoot.

    ReplyDelete
  16. kalau ada tema semua orang boleh follow memang nampak menarik , dalam gambar nampak sama jer... sehati sejiwa gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. nampak kemas suci n cantik kan

      Delete

Pinkygroupsaid

Cradle 2011-2018

Cradle 2011-2018

Total Pageviews

Blog Archive