Showing posts with label KUcing Comel. Show all posts
Showing posts with label KUcing Comel. Show all posts
hye kali nih ako nak perkenalkan babycat ako..yer yer sebelum nih memang dah tunjuk tapi yang tunjuk sebelum nih diorang x bermata lagi.(maksudnya mata xbuka lagi..masih tertutup suci murni lagi..heheheh)

Jom layan gambar yang di sertakan nama dorang.


Tom


BAM


TIGER


PINK - (nama ni penuh kontraversi sbb sume tanya celah mana PINKnya kucing nih)hahaha dah ako suka ada ako kesah kan..



wah xsangka ko,lama gak ako menunggu detik2 nih akhirnya kucing hako dah beranak..tu pun masa aku sendirik xleh bagi tau,tau petang dahda ke empat2 hekor kucing dan sangat2 lah somel huhuhu...




ini lah ibu kepada baby2 kesayangan hako..cam gangster jerw kan..ako panggil ibu jerw..heheh..tapi ibu nih manja..suka sangat duk bergesel ngn hako..sik bek bubu pun suka kucing..die pun xkisah kalau ibu nih datang duk sebelah die..manjanyer...

Jom layan gambar anak2 die lak











ini masing2 baru berusia 3 hari hokey..gemok n besar kan??

nak tengok bila mata dah bukak??ok kat bawah nih gambar usia mereka2 genab 8 hari tau..mata dah bukak..somel giler..huhuhu..gerammm nak penyek..hahahah kejam tak hako..ok jom layan gambar baru ni lak..









hah camne suka tak ngan baby ako yang baru nih..somel kan..tiada kata yang mampu ako ungkap mmg ako sayang mereka mereka..huhuhu....

P/s : tunggu nanti ako akan update nama nama yang bakal ako namakan untuk kucing2 ini..hokeyyyh...