Bio-Oil®, produk untuk merawat kesan parut & regangan kulit yang utama di dunia kini lebih hebat. Sangat menakjubkan!

by - December 22, 2017




Malaysia, 15 December 2017 - Pakar dalam penjagaan kulit yang disayangi ramai, Bio-Oil® kini tampil dengan wajah baru. Selepas kehadirannya selama sedekad di Malaysia, minyak pelbagai guna ajaib ini mendedahkan wajah yang lebih segar, kontemporari dalam pembaharuan terkini.

Produk ini sangat disukai ramai kerana keberkesanannya dan merupakan produk No. 1 untuk merawat kesan parut dan regangan kulit di lebih 24 buah negara termasuk Malaysia (Nielsen, 2016), UK, Australia dan New Zealand. Bio-Oil® mempunyai campuran vitamin A & E dan minyak tumbuhan semulajadi seperti lavender, kalendula, rosemary dan kamomil, bersama dengan ramuan unggul PurCellin Oil™ yang membolehkan ramuan aktif diserap ke dalam kulit dengan sempurna tanpa meninggalkan kesan berminyak.

Dengan mengekalkan ciri-ciri keunikan warna putih dan oren Bio-Oil®, kini peknya disertai pula dengan maklumat ringkas mengenai manfaatnya di atas kotak. Sebagai satu produk yang dikenali ramai dan mendapat sambutan hangat dengan testimoni menakjubkan, Bio-Oil® tetap mengekalkan konsep dan strategi pembungkusan unik dengan mengamalkan rupa wajah yang segar dan bersih. Kecemerlangan reka bentuk baharu ini menonjolkan keanggunan dan tarikan baru kepada pengguna.

Pengguna boleh terus yakin dengan formulasi Bio-Oil® seperti mana yang dipercayai mereka selama bertahun kerana pembaharuan wajah Bio-Oil® hanya tertakluk kepada pembungkusan sahaja. Rumusan yang telah memenangi anugerah ini dihasilkan dan diedarkan ke seluruh dunia oleh Union-Swiss yang berpengkalan di Cape Town, Afrika Selatan. Ia diuji secara klinikal dan terbukti berkesan untuk mengurangkan penampilan kesan parut, regangan kulit dan tona kulit tidak sekata di bahagian muka serta badan. Selain itu, Bio-Oil® juga sangat berkesan dalam menangani pelbagai masalah kulit seperti penuaan dan kulit kering.
Keberkesanan Bio-Oil® bukan hanya sekadar untuk masalah kulit tetapi telah diuji dan terbukti sesuai digunakan untuk kulit sensitif, hypoallergenik (tidak menyebabkan alahan) dan tidak-aknegenik (tidak menyebabkan jerawat). Ia juga selamat digunakan oleh wanita hamil yang menghadapi masalah kulit semasa kehamilan seperti kesan regangan kulit, pigmentasi dan lain-lain lagi.

Pendedahan wajah baru ini amat penting bagi Bio-Oil® untuk terus kekal relevan di pasaran dan kami sentiasa berusaha untuk memberi yang terbaik kepada pengguna setia kami. Kami mengucapkan jutaan terima kasih atas sokongan yang telah diberi dalam sedekad yang lalu dan memberi jaminan bahawa Bio-Oil® akan terus menerajui industri ini seperti tahun-tahun yang lalu, "kata Low Hooi Wan, Pengurus Unit Perniagaan Bio-Oil®.

Bio-Oil® kini boleh didapati di semua farmasi berdekatan dan kedai penjagaan diri di seluruh negara dalam saiz 60ml (RM 34.95), 125ml (RM 58.25) dan 200ml (RM 79.45).

Untuk maklumat lanjut, sila layari bio-oil.com
Tentang Nuvanta Sdn Bhd
Nuvanta Sdn Bhd telah ditubuhkan pada tahun 2005 dengan perniagaan utama iaitu mengimport dan memasarkan produk kesihatan semula jadi dan produk penjagaan diri. Jenama utama adalah: - Bio-Oil®, Natural Factors, Nuvaceuticals and Safwa Health.

Visi dan misi syarikat ini adalah berdasarkan konsep mudah: -
"Mengekalkan taraf penjagaan kesihatan yang berkualiti tinggi dalam industri makanan tambahan di Malaysia"

Nuvanta Sdn Bhd berusaha untuk mengajar masyarakat bagaimana untuk mencapai kesejahteraan dalam semua bidang kehidupan mereka - mental, emosi dan fizikal - dengan menawarkan produk yang mensasarkan keperluan kesihatan khusus mereka supaya mereka dapat menikmati kesihatan yang baik seumur hidup. "

You May Also Like

4 100 org jejak kaki

  1. Dah lama produk ni. Lin pun guna tapi waktu malam je lah, sebab buat muka berminyak. Lin guna as overnight tx. Bekas jerawat cepat pudar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..betul kalau diamalkan memang berkesan. cuma ia tetap perlukan tempoh utk hilng parut

      Delete
  2. ada perasan juga mak saya gunakannya. katanya bagus! tq atas perkongsian ni ya!

    ReplyDelete
  3. Pernah guna.. Walaupun kesan dia lambat sikit, tapi memang hilang parut tu.

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Cradle 2011-2018

Cradle 2011-2018
nuffnang -->

Total Pageviews

Blog Archive