4 February 2017

Review : Glow and Glamour Slimming and Beauty since 1998


Pengalaman menjalani satu sesi pelansingan yang ditaja sepenuhnya oleh Glow and Glamour memberi satu terapi ketenangan kepada aku. Ia juga menjadi satu pengalaman yang memnyeronokkan setelah sekian lama tidak memanjakan diri, selepas kehadiran Azriel. 

Terima kasih Anne Neo Zi sebab sudi menjemput saya. Nextime boleh jemput lagi. 


Glow and Glamour mempuyai 18 tahun pengalaman dalam bidang kecantikan dan pelansingan, mempunyai 6 outlet sekitar Kuala Lumpur dan menawarkan perkhidmatan peribadi secara lansung kepada pelanggan. Di bawah adalah teknologi terbaru yang mana aku diberi peluang untuk merasai sendiri pengalaman. Ia di panggil  Sleeping Beauty Fat-Loss Program


Sleep away fat yang mana ia mampu membuang lemak dalam masa yang singkat dan hasil dapat dilihat hanya selepas 30 minit apabila keluar dari mesin ini. Sangat mudah buang lemak. Hanya baring dengan di iringi muzik yang menenangkan ia mampu menghasilkan badan yang lansing. Oh ya, semestinya dengan rawatan susulan mengikut jadual yang ditetapkan.





Terasa bertuah kerana pihak Glow and Glamour banyak memberikan tips dan juga nasihat tentang cara penjagaan badan bagi mendapatkan kesan terbaik sepanjang menjalani rawatan. Cuma aku confuse sebab, tak tahu lemak tang mana lagi nak dibuang.. atau mungkin kat tottot kot.. hihi.. apa pun sangat berpuas hati dan badan terasa segar selepas rawatan kali pertama. 


Kelebihan bila menjalani proses ini adalah ;
  • Pengurangan jumlah lemak sebanyak 1.5lb setiap sesi. banyak tu.. (more to water retansion)
  • enhance korang punya weight loss
  • Boost up korang punya sistem metabolism secara alami/dalaman.
  • Meningkatkan sistem daya hadam tubuh
  • mengimbangi hormon badan
  • meningkatkan/ membaikpulih tahap imuniti dan tekanan tubuh.
  • Juga mampu meningkatkan keseimbangan kulit serta mencantikkan kulit.



Gambar kenangan bersama Pengasas dan juga wakil dari marketing Glow and Glamour.

Sangat disaran bagi mereka yang mempunya masalah seperti;
  • Berat badan berlebihan
  • membuang lemak yang tidak di ingini
  • Kadar metabolism tubuh yang rendah
  • sistem penghadaman yang lemah
  • Hormon tubuh yang tidak stabil
  • fatigue
  • Insominia
  • kulit kusam dan tidak sekata.

Bagi yang berminat, boleh lah melayari website rasmi :Glow and Glamour  dan lihat sendiri antara pelanggan yang berjaya menurunkan berat badan. Juga untuk info tambahan,Glow and Glamour juga ada menyediakan pakej untuk ; Face , Bust .


0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!