11 December 2016

Crocs Malaysia is offering Buy 1 FREE 1 Promotion for all models.

Alhamdulilah mood menulis kembali rajin. Harap-harap kekal rajin sampai ke bila-bila lah. So kali ni cerita pasal sandal baru anak bujang kesayangan. Yela dah lama betul tak belikan sandal kat dia rasanya, dulu kalau tiap bulan adalah aku akan belikan, memandangkan masa yang tak izinkan plus aku sebok dengan persediaan periksa akhir tahu dengan appraisal lagi pahtu dengan schedule job luar yang aku kena commit. Tapi kan Azriel jangan lah ingat mommy lupa diri tak ingat anak mommy. Tengah buat apepun Azriel mesti yang pertama ok sayang. Kalau boleh segala yang terbaik hanya untuk anak mommy sorang ni.


Crocs Malaysia is offering Buy 1 FREE 1 Promotion for all models. Hah! nampak tak penghasut hujung tahun, macam biasa bila hujung tahun akan adalah prpmosi dan macam-macam offer lagi. Crocs juga tidak ketinggalan. Memandangkan aku memang peminat tegar koleksi crocs, sudah semestinya aku takkan terlepas dengan tawaran yang dikatakan. Apa lagi bila offer dah kata beli satu PERCUMA satu. This is Malaysia dan kalau sesiapa yang tinggal di Malaysia tak suka barang percuma itu memang hmmmm... "reserve my comment"rugi tahu tak. Typical Malaysia culture lah kalau dapat nego harga selagi boleh, siap mintak free gift. Hah barulah ceria hidup bermasyarakat ni.


Jadi tersambar sudah sepasang untuk Azriel dan sepasang untuk mommy. Hihi.. Haruslah.. kata buy 1 1 FREE 1. Terms and conditions apply, available while stock last. Wait no more, visit your nearest Crocs stores now for more information and details. Nak amik 2 pasang terus untuk Azriel baru teringat bulan lepas baru beli sandal Marvel Team. Tu pun tak rasmi lagi. Kang bebanyak tak pakai sudahnya tak muat rugi juga.


Tu dia, untuk mommy satu untuk Azriel satu.


Ok Azriel excited. Bila tanya, ädik suka tak sandal ni? sekali dia jawab "cantiknya mommy, pandai mommy beli. Äjil" aka Azriel suka!! such a cute babyboy.. pandai beli jiwa tahu tak ? melting mommy. 



Dah suka, maknanya takkan take out lah dari kaki, jawabnya tido bersama sandal lah malam tu. Layankan aja janji dia happy. Reward untuk dia sebab jadi model mommy. hihi..


P/s :Maybe, destiny and fate could have given you better parents than us. But nothing, could have given us a better son than you. We love you son, you’re the best.

2 comments:

LZ - The Blog Owner said...

Assalamualaikum Comel,

Really cute "penghasut hujung tahun.." Bila baca post memang termakan hasutan pun..
Esok sis akan terjah Croc.. Tak mau lepaskan peluang Buy 1 Free 1 ni jugakkkkk...
Thanks for sharing..

Comel Azhar said...

Waalaikumsalam sis, thanks singgah.
yeah cepat2 sementara stok masih ada

Cuba Klik tengok apa jadi!