16 October 2016

BloomThis is about creating moments of happiness send you beautiful surprises every time!


Hello gais... sape kat sini suka dapat bunga? sweetnya dapat bunga kan? rase macam heaven je. Alamak terkenang kat mamat yang zaman bujang aku dulu, suka hantar bunga rose biru.. Yer Rose biri adalah kegemaran aku. Tak tau lah macam mana diorang boleh adakan rose biru tapi yang pasti bila seseorang wanita terutamanya, bila dapat bunga dia akan rase sangat dihargai dan dikagumi gittew. OMG!!! Bunga adalah sesuatu yang indah dan sukar digambarkan perasaan bila dapat. Memang tipu lah kalau tak suka dapat bunga kan. Sikit sekelumit kat jiwa raga korang akan terdetik perasaan yang "gembira/positif/ceria/happening".


So bagi encik abang, suami, pakwe, or sesiapa sahaja yang berhajat untuk menghadiahkan sesuatu dan semestinya bunga kepada yang tersayang boleh lah ke http://bloomthis.co/ sebab kat sini semua yang korang hajatkan dapat dipenuhi oleh http://bloomthis.co/ . 

ENJOY HANDCRAFTED DESIGNER FLOWERS ON AN EVERYDAY BASIS

SUBSCRIBE TODAY AND SAVE 20% MORE WITH FREE DELIVERY!

Ok untuk semua occasion, mereka akan menyediakan fresh flowers yang direka oleh pereka termahir dalam menghasilkan kerja mengikut kepuasan pelanggan. Atau dalam kata lain, bunga mampu menyampaikan massage untuk setiap penghataran. Dan paling penting harganya jauh lebih berpatutan dari kebiasaan florist shop.

BloomThis is about creating moments of happiness. A gorgeously arranged bunch on a table immediately brightens the entire place, the smell of a blossoming flower brightens of our day, a handcrafted bouquet lifts our spirits. BloomThis regularly sends you (or the lucky person you're sending to) beautiful flowers fresh from the farm. Because life is beautiful and is always filled with surprises, we want to bring you moments of beautiful surprises every time!

THE HOT BLOOMS!
LET THESE BLOOMS BRIGHTEN UP YOUR DAY.




FREE DELIVERY

DELIVERED BY HAND WITH REAL PEOPLE


SUBSCRIBE TO BEAUTIFUL FLOWERS
SAVE 20% MORE
VISIT

0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!