14 October 2016

Aqiqah Megat Farzan Arman.


Last week punya aktiviti. Attend Aqiqah Mr Bambam Megat Farzan Arman, putera sulong Kak Adrena. Alhamdulillah setelah sekian lame menanti, pemberian Allah yang terindah untuk pasangan sumi isteri ni. Tahniah Kak. Anak akak sangat charming, bambam tahap nak gomol-gomol taknak je. Sebab geram.. hihi.. Kak Adrena ni satu office dengan aku. Dulu masa aku memula masuk Cradle, as a ES dial ah yang banyak train aku, cara bercakap, vocab, grammatical, email respond dan handle schedule timetable yang dah ada prior setting. Kira start from 0 sampai skang Alhamdulillah aku dah bertukar department pun. Dan syukur kami masih berhubung.


Tengok tu,,cheeky tau si bambam ni.. comey sgt ni..geramm... 


Macam biasa any occasions yang aku attend akan aku bawak bersama kekasih pengarang jantung ni. Dial ah cinta mati aku sampai syurga. Nak kemana dial ah peneman setia dan pendengar bebelan dan dan.. leteran aku. Hihi sorry saying mommy memang suka kalau bebel kat awak yer. Sebab awak sentiasa mendengar dan acah-acah paham.. itu yang seronok tu.


cantiknya pelamin...macam perantin tau... sweet sangat ni (tahap potong kaki)


Ok biskut ni azriel punya suka sebab bentuk rompers, tak abis-abis cakap ..mommy nak aju.. macam biasa biskut ni die yang balun.


Majlis start jam 12tghari sampai 4 petang tapi extend sampai petang sebab mostly budak office datang jam tu… lewat-lewat sikit lah baru sedap nak lepak dan makan. Kira takdalah aku join marhaban ke berendoi ke sume. Sebab aku tahu kalau lelama sangat, anak bujang aku ni mula lah keje nak bertukar je. Hilang kesopanan dan kesusilaan aku kang. Menu majlis super awesome. Bagi pengemar kambing goleh.. yes ada…. Tapi aku takla nak makan kambing tu.. Pahtu yang best lagi ada macam-macam kuih dan paling penting bebudak suka terutama anak bujang iaitu aiskrem…
So malas nak citer banyak biar gambar menceritakan segala.


Boyfriend dunia akhirat ni. bersama gadget takkan terpisah.








Mommy pun nak posing-posing sebelum  juge






0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!