21 June 2016

Nak bulu mata gorgeous masa raya nanti? Duoya mascara nak cantik macam bulu mata Che Ta

DUOYA Mascara
- Bulu mata PANJANG ?
- Bulu mata LEBAT ?
- Bulu mata LENTIK ?
- Ada vitamin ?
- Wudu' friendly ?
- Waterproof tp mudah dicuci tanpa guna makeup removal ?
- Tak akan tercabut bulu mata bila cuci ?
- Tak akan buat bawah mata anda gelap seperti bila cuci ?




Inginkan semua seperti di atas

DUOYA

Khas untuk anda yang berbula mata lurus tumbuh ke dalam..cuma guna mascara sahaja tapi kesan sehebat memakai bulu mata palsu lentiknya..is barang baik dah semakin di cari2 tauuuu.. 

PERMINTAAN SEMAKIN TINGGI!!!

● Siapa nak bulu mata TEBAL LENTIK selebat bulu mata mcm Anzalna???
● Siapa nak bulu mata BERBENTUK seperti pakai bulu palsu???

Ni haaa,makanan dia..mascara terbaik abad ini untuk bulu mata lurus kontok. Sbb apa? Sebabnya ia..
● Memanjangkan bulu mata

● Melentikkan bulu mata 2X ganda
● Melebatkan bulu mata (superdense)
● Waterproof
● Tidak mencomotkan
● Tidak berketul
● Senang di cuci
● Mesra wuduk
● Tiada panda eyes
● Fiber tidak gugur di muka
● Fiber maskara tapi dalam 1 bekas
● Berus lebih besar dan senang nak calit
● Sgt menjimatkan masa
● Tahan lama
● Kesan seperti memakai bulu mata palsu
 

Hebat takkk??? Meh la sape nak bulu mata yang super duper lebatnya dan lentik seperti Anzalna Nasir. Jimat masa,jimat wang..tak rugi cuba dengan hasil yang bakal anda dapat!
Harga di jamin terbaik dan 100% original dari Korea. Kami jual yang ori sahaja !!!
 


Q&A MASCARA DUOYA ALA CHE TA
Meh kenal2 dengan mascara che ta ni 

 



1: CheTa guna ke mascara ni ?
- Haa, ni soalan yg kerap kali ditanya customer. Jawapannya TIDAK ye. CheTa tidak menggunakan mascara ni. Efek pemakaiannya saje yg mampu jadikan bulu mata seperti bulu mata palsu CheTa. Soooo jangan gatai2 lg naaa dok tanya ni mascara cheta punya ka apa ka 

2: Kenapa dipanggil Mascara CheTa ?
- Mascara ini mampu memberi efek lebat, lentik & panjang macam pakai bulu mata palsu seperti CheTa yg sememangnya terkenal dengan bulu mata palsu dan kecantikkan matanya. Sebab tu kebanyakkan customer kami akan beri respon seperti : 
" Wah ! Macam mata CheTa la 😍 "
" Memang cantik sis, macam CheTa !! "

3: Mascara CheTa dari mana ?
- Mascara ni datang dari Korea dan diberi nama Mascara Duoya Big

4: Halal tak ? 
- 100% selamat. Kita tak dapat cert halal tapi mascara takde pun guna bahan2 terlarang. Even mascara lain macam Maybeline etc pun takde cert halal and mostly barang makeup memang takde cert halal

5: Senang cuci tak ?
- Mascara ni memang mudah nak cuci. Nak lagi senang cuci, basahkan bulu mata tu dengan air biar 10 saat lepastu slowly tarik. Senang je keluar

6: Apa kelebihan Mascara CheTa ni ?
- Memanjangkan, Melebatkan dan Melentikkan bulu mata
- Mempunyai fiber hanya dalam 1 stick sahaja
- Mempunyai Vitamin B5 yg akan menjaga bulu mata original anda
- Tidak menghitamkan bawah mata ketika cuci
- Tidak menanggalkan bulu mata original ketika cuci
- Tidak perlu menggunakan makeup removal 
- Wudu' friendly
- Waterproof !

7: Boleh tahan berapa lama ?
- 1 batang mascara boleh tahan 2-4 bulan bergantung pada cara pemakaian
- Kalau belum buka penutup, mascara ni akan expired dalam masa 2tahun. Kalau dah buka penutup, mascara ni akan expired dalam masa 6bulan.

8: Berapa ml ?
- 15ml. Standard vol mascara

9: Mascara CheTa ni ada KKM ?
- Takde. Mostly makeup takde KKM

10: Bila Mascara CheTa mula dipasarkan di Malaysia ?
- Mula dipasarkan di Malaysia pada September 2015 oleh kak NoraFurla yang mana hanya beliau seorang sahaja distributor Mascara CheTa dan dibawah beliau mempunyai lebih dari 100 agent sah di seluruh Malaysia, Singapore dan Brunei 

SMS/WASSUP : 016-2036758/0193380671


This entry was posted in

2 comments:

.::: Princess MOMOY :::. said...

the best mascara ever =)

wong meimot said...

agreed dear momoy

Cuba Klik tengok apa jadi!