5 May 2016

Transbella Soft Launch



 Si cantik Suraya Sulatin  www.surayasulatin.blogspot.my dan juga partner kepada Transbella Founder - Anny Ariffin
#transbellasoftlaunch with @atitaharis @divaazwanavazz @annyareyouokayanny @surayasulatin @transgluta di @tehtarikplacethemines
#transbella #transgluta #zeniabeauty#tehtarikplacethemines #transbellasoftlaunch



Diva AA in dahouze yaw..
Minggu lepas 23 April telah berlansung satu acara perasmian produk terbaru dari si cantic partner kepada Transbella founder ni Kak Suraya Sulatin. Bertempat di Teh Tarik Place, The Mines Shopping Mall, Sri Kembangan. Bertema kan warna ungu dan dimeriahkan lagi dengan kehadiran tetamu VIP dan Host yang tak perlu diperkenalkan lagi Mr Diva Malaysia (Azwan Hj. Ali aka Diva AA). Atita Haris turut hadir bersama suami dan si comey Opi, selaku ambassador bagi produk Transbella ni. Kemeriahan tidak terhenti di situ kerana dilengkapi dengan teletah Diva AA yang suka menyakat para tetamu dan paling penting dia mengalahkan iolls berselfie, siap moncong mulut sana sini. Ko hado?! Hahah.. 1st time beramah mesra dengan veliau, frankly he is a super humble and talkative host. Pada hari tu juga perasmian berlansung untuk Transgulta, which is this product is satisfied by me sebab aku memang tengah consume Transguta by Zenia. Power tak power produk dia, kesan boleh Nampak seawal seminggu. Tapak kaki, kulit tak sekata, parut luka lepas operate aku beransur pudar. Thorbaik toq..





Barisan blogger yang lagi Diva dan sporting morting. Rase ngindu lak nak tengok kehuruharaan dorang masa ni.( yang aku tak paham kenapa mata aku perlu tutup time ni..aishhh)-tgh feel diva gak tu kekonon.


Bersama kak Suraya Sulatin dan juga Blogger pemes dan memang aku admirer die dari dulu lagi Kak Moon 


Haip!! dating lettew.. 



Alahai cantiknya lahai… ambassador Transbella ni. 1st time gak jumpa dia Live. Memang Nampak macam kembar Hanis Zalikha da. Tinggi kurus semua lah. Suara je kot xsama…

Ok berbalik kepada produk Transbella ni. Sedikit info bagi yang nak tahu kelebihan, kebaikkan, kesan penggunaan dan harga.

Dihasilkan dalam bentuk mudah chewable tablet, yang mana sekarang ni, dengan gaya hidup kita terutamanya wanita bekerjaya, selalunya takda masa nak shake shake uolss ni, sume nak cepat dan main sumbat mulut kemam atau kunyah. Dengan idea dari founder geliga ni terhasilah Transbella. Makan setengah jam sebelum makan, semestinya makan sebelum sarapan yer tika perut mekema2 kosong, hah lagi satu jangan lupa kena banyak minum air putih, ter… jangan nak mengeluh, sekian lah petua kalau nak cantic air putih tak boleh tinggal yer, lagi banyak lagi lah bagus, result pun cepat nampak.

Kandungan bahan didalamnya? Adakah selamat untuk diamalkan?

Mesti korang excited nak tahu kan? Hah.. ni nak kabo, dalam Transbella ni ada serbuk mutiara, collagen, Vitamin C, yeas sakura sebagai gantian, glutathione. Nampak bahan-bahan semua nya selamat untuk diamalkan dan mendapat kelulusan sepenuhnya dari KKM.

Siapa boleh amalkan?

Remaja berumur 16 tahun dan keatas, bagus untuk pertumbesaran sebagai seorang remaja yang putih berseri. Ibu mengandung digalakkan mengamalkan pengambilan dari usia kandungan bermula 6 bulan dan keatas, sebagai ajen bantuan untuk kecantikkan kulit, tahu sajalah wanita mengandung kebiasaannya mengalami masalah kulit kering, Transbella mampu membantu InsyaAllah. Bagi wanita yang dalam menyusukan anak pun boleh amalkan tapi haruslah 6 bulan dan keatas. Paling penting. Lelaki dan Perempuan boleh amalkan. Sebagai ajen pemutih dan vitamin tambahan untuk system tubuh badan.

Kelebihan mengamalkan secara teratur

Di dalamnya terkandung bahan pemutih (glutathione) dimana ia mampu memutihkan seluruh wajah. Sekatakan warna tona kulit. Yela ingat rajin ke nak sapu losyen ke atau sapu minyak bayi semata-mata nak kulit cantic, belum citer bila berpeluh melekit takyah citer lah, tentunya takkan selesa dengan keadaan tu kan? So Transbella ni banyak lah memberikan kemudahan kepada pengamal. Secara jujurnya ia idea terbaik, jika dibandingkan dengan risiko tinggi dengan mendapatkan suntikan ataupun masa yang lama dalam penyediaan. Ia disatukan dalam satu tablet yang mudah diambil… Nak cepat berkesan amalkanlah 2biji sehari selama 7 hari, lepas tu tunggu result ya.

Peringatan

Sila elakkan caffeine yer bagi yang berhajat nak mula amalkan Transbella ni. Yer-yer aku tahu ramai kot caffeine addicted skang, mana taknya coffee bar/stall ada dimana mana siap ada coffee truck lagi.Blom lagi buy one free one hahahahah.. haru biru nengok offer kan? Tapi please, nak cantik memang kena berkorban yer kawan-kawan. Kalau dah gigil sangat tu takleh tolong minum lah setitik dua buang gian. Hahah. Tapi itulah aku nak bagitahu nak cantic memang kena korban so end result korang tak menyesal. Sebab ada je consumer yang longat nak cantic tapi taknak pantang, nak cantic tapi taknak spend. Adoiyaii.. takmo..takmo camtu. Bukan apa kalau spend untuk kecantikkan diri ni bukan saja kita yang happy, suami happy kawan happy jiran happy orang keliling happy. Happy sebab tengok awok cantik macam Nora Danish (bak kata Diva AA).


Email : zenia.sales@gmail.com
Hotline : 013-6915915 / 019-3173715

2 comments:

Suriaamanda said...

Tak sempat bertegur sapa dengan Comel last time..nanti kalau terjumpa kat mana- mana event tegur akak ye

wong meimot said...

Kak Suria- tula x berkesempatan nak2 sume memang kalut sgt aritu, saya lak kalut ngn anak mandang duk mintak nak belon.. huhu.. xpe2 nt nextime umur pjg same event kita tegur2 ok. tq sudi singgah sis.

Cuba Klik tengok apa jadi!