9 May 2016

Birthday buzz to Azriel's 3rd years.








13hb April 2016 genab sudah birthday kesayangan mommy 3tahun. Wah cepatnya kamu besar, cakap pun dah banyak, paling penting pandai bodek.. Hihi what a cute lil baby boy. Semestinya sangat nakkal dan kuat merajuk. Lately ni dia menunjukkan minat mendalam terhadap hobi memancing, alamak itu hobi sain mati atuk ayah belah aku. Suka nau ngan fishing. Jenuhlah mommy pusing satu ToyRUs cari alat mancing untuk budak budak seusia dia. Tapi sayang non hado. Sudahnya teringat Youtube dia suka pasang dan tengok si katun Tobot dan Boboiboy. Dapatlah habuan setelah seharian during friday prayer aku tawaf dalam tu. Batang pancing kit tetap ada tapi beli. Terjumpa kat giant adoiyaii susahnya nak penuhi hajat dan hobi anak. Takpa layankan je. Tapi sayang sekali blom apa apa dah lunyai batang pancing tu dia buat. Huhu.. Azriel ni ☹️. Apapun tak dapat nak sambung untuk waktu terdekat ni sbb mommy ada exam besar dan waktu tak mengizinkan kita untuk celeb ok. But mommy promise akan sambut yer sayang. Maybe take sometimes tapi soon kita sambut. Hurm pe kata kita pergu aquaria nak? Tengok fish๐Ÿ˜Š๐Ÿค—. Yeahhh mommy tau kamu suka. Ok bagi mommy lepas satu persatu dulu ok.

Harapan dan doa mommy pada kamu adalah;

Membesar dengan sihat dan bertenaga (hakikatnya memang energetic pun kamu)
Hormat kedua orang tua kamu
Berlajar dan hidup dengan cemerlang
Diberkati hidup dunia akhirat
Jangan lupa asal usul (alamak yg ni over lak mommy kan)
Jadi anak yang soleh dan teguh dengan pegangan agama
Kena ingat seperkara sampai akhirat pun kamu adalah harta yang paling bernilai dan tiada galang ganti untuk segala kebahagiaan di dunia. Ketawa menangis jeritan dan kenakalan kamu adalah penyembuh luka kami.

Saya g Azriel sangat sangat muahhhh..๐Ÿฐ๐Ÿฐ๐Ÿฐ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‚๐ŸŽ‚๐ŸŽ‚๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿค—


Abaikan muka kitaorang yang baru bangun tido..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!