29 February 2016

RUSH HOUR

Assalamualaikum, apa-apapun maaflah memang sekarang betul-betul dah masuk zone bahaya which dah sangat terdesak dan masa adalah terhad untuk segala urusan. Mana nak kejar KPI kat office lagi. Assignment final semester lagi dahtu sekarang HOD lebih mengalakkan mengadakan lawatan kerja lagi plak belum dengan kertas kerja yang makin hari makin bertambah. Ok taknak mengeluh sebab ia adalah perkara negetif tak baik kan? rezeki tu. Tapi sebenarnya aku capek lah sesangat adoiiyaiii.






Gigih tak sekarang pago-pagi bangun kul5.30 pagi. mandi solat bersiap paling lewat kul7pagi dah keluar umah paling awal 6.30 pagi sebab nak elak jammed. Sampai office perkena green tea segelas baru start keje. pahtu sampai ke petang lah keadaan terus lebam. Lepas habis waktu keje, ada juga curi-curi waktu touch up assignment yang dah hampir due date submission. Tula gigih sangat dah tua-tua nak gak sambung blaja. Amik kaw!! letah nak oii. Balik rumah dah takda nak pandang apa keje lain walaupun assignment sebab kat rumah en asben dah bagitahu masa perlulah tertumpu pada anak. Yela anak boleh jumpa hadap muka kita on weekend waktu malam je kan. Tu pun tak lama. Kalau weekend tu panjang sikit waktunya tapi tula.. kita pun nak rehat. Dah plak setiap hari sabtu aku plak ada kelas. ohhhmakoiiii letih badan ni.. massage pleaseee!!!!



Ni gambar masa site visit kat legal firm aritu

Otak dan kudrat tak payah citer. Tapi Alhamdulillah ada supplement yang menjadi amalan aku. InsyaAllah ada masa aku share lah nanti nak share skang macam tak kena waktu. Idea dah kelaut sebab otak dah jammed. Tak boleh pikir... exhausted!! 

4 comments:

.::: Princess MOMOY :::. said...

chaiyokkk chaiyokkk comel !
you can do it my dear =)

wong meimot said...

huhu stress momoy.. banyak benda calendar penuh je hari2.. update blog pun ke laut. banyak nak citer tapi bila ON lappy kat umah otak trus blur huhu

.::: Princess MOMOY :::. said...

Buat yg urgent & important dulu syg

wong meimot said...

Tula yunk- jammed dah otak ni.. stress pun ada. nak plak musim demam berjenis ubat kena telah adoiyaii dugaan btol nak jd yg berjaya ni. momoy pun sama k jgaksihatan sama. jangan kuat sangat main panas

Cuba Klik tengok apa jadi!