11 February 2016

In House Training on Exploring Microsoft Office 365



Great features dan yang part paling best.. Slamat guna outlook Kali nilah features ni buat aku jakun jap. Sebab canggih sume file dikumpul dalam satu folder. Siap Ada function folder ala ala Dropbox. Curlasss... Aku lak memang tak fokus apa yang trainer ajar. Banyak duk godek sendiri kat sit belakang.
Collaborate with office online yang dalamnya terkandung 13 folder dan didalam setiap terdapat version yang bole buat korang teruja. Salah satubya yang aku suka adalah features untuk One Drive Dan juga features untuk Delve. Tak lupa juga features terbaru untuk monitoring dipanggil Sway. Menarik bukan.
Setiap folder Dan calendar boleh di share dan terkandung segala list rangkaian nama contact. Boleh Sync, Upload, Edit Dan juga create file. Alah similar to Google drive tapi dia ada srmuanya. Bayangkn ada untuk Blog feature, Skype dan juga boleh creàte group. Syok kan??

Mungkin sesetengah company dah implement outlook 365 ni. Tapi company aku ni baru arini lah familiar, kalau tak silap sebelum ni dah install tapi tak tau guna kan.Bila dah masuk training ,dengan penerangan dan buat tutorial yang trainer ajarkan. ok lah dah boleh kata terer lah. hihi (bajet-bajet jela).


0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!