7 January 2016

Review:Silkygirl Matte Fever Lipcolor Balm

Review kali ni pasal lipcolor balm yang ramai sedia maklum, kalau melibatkan balm ni semestinya finishing akan kelihatan sedikit glossy . Tapi yang ni berbeza. Kenapa aku cakap berbeza ia bertekstur matte dan tidak berminyak juga dapat melembabkan kulit. Diperkayakan oleh Calendula Flower Oil, White Mulberry Extract dan Vitamin E yang mampu melembutkan dan melegakan bibir korang. Harga yang sangat affordable.



Didatangi dalam 6 variety mengikut kesukaan korang.



Ok pilihan aku adalah kod 05 Passion




Review : tahan lama, sapuan rata dan mudah, tekstur ringan serta melembabkan kulit. Casing boleh laras dan saiz muat wristlet je pun. Mesti ramai yang berpuas hati dengan lipstick dari silkygirl ni. 

Boleh didapati di semua outlet Watson,Guardian dan farmasi berdekatan korang. Harga seunit RM22.90


2 comments:

acu yuhan said...

hi menarik tw perkongsian ni.. done follow, follow me back :)

wong meimot said...

Time kasih acu yuhan- ok skang gak terjah page awak.

Cuba Klik tengok apa jadi!