19 January 2016

Luncheon CIP500 Disburstment & Monitoring Team

Makan-makan bersempena kejayaan KPI team yang membanggakan. Semestinya boss lah yang kena blanja. Destinasi makan-makan kali ni kat Manhattan Fish Market Ampang Park. Sebab dekat je dengan area office.


Sizzling Brownie with Ice Cream


Salmon 'n Mash


Manhattan Flaming Seafood Platter


Fried Giant


En Abu leka peratiakn awek tu panaskan makanan guna api 



Grilled Flaming Lobster Platter


Mizah dan Bigboss aku En Salihin


Bila berkumpul satu team macam ni, rasa macam family sebab banyak perkara dibincangkan terutama skali berkaitan tentang mutu dan kualiti kerja. Planning untuk next stage.


Jujur aku baru tahu kegunaan blakng gunting dapur yang ada kat umah tu sebenarnya untuk kepik cengkerang lobster atau ketam atau makanan seafood bercengkerang...maa (ahhahah jakun jap)


Team CIP500 insyaAllah soon akan masuk lagi sorang staff. Semoga kami dapat bergerak maju dengan kualiti kerja yang baik dan bermutu. Kalau aku tau buat accounting ni best dari dulu aku belajar takdalah aku dulu bazirkan masa 5 tahun belajar engineering. Tapi ini team paling best aku setakat ni.

4 comments:

CikLily Putih said...

bukak-bukak je entry nampak brownies eek.. terus lagi lapo semedang ni kan hahahahhahaa

.::: Princess MOMOY :::. said...

amboi amboi... makan besar jer. hehe...
momoy nak juga

wong meimot said...

Ciklily tak leh lawan post makanan Cik Lily mau buntang mata dan hilang fokus nak diet bila CikLily buat entry foodhunting..

wong meimot said...

Momoy- hihi..tula bila lah kita kapan bertemu kan dear. kan bagus momoy dekat ngn comel bole ajak lepak..kua makan sama dan lepak hunting for beauty product dan buat review sesama

Cuba Klik tengok apa jadi!