BUYINCOINS Mist Cushion Moisture Whitening Sun Screen Makeup BB Cream Concealer SPF28PA++ 002

by - January 15, 2016

BUYINCOINS Mist Cushion Moisture Whitening Sun Screen Makeup BB Cream Concealer SPF28PA++ . Adalah produk dari Korea. Ramai yang tak tahu dan jenama ni kurang familiar kat Malaysia. Tapi boleh je didapati kat online shop atau ebay ataupun online korea shop. 


Review tentang BUYINCOINS Mist Cushion Moisture Whitening Sun Screen Makeup BB Cream Concealer SPF28PA++

  • BB cushion ini memberikan litupan sepenuhnya pada kulit wajah menjadikan ia lembut & mencerahkan kulit.
  • Combined of mist, pelindung matahari, kulit tampak sekata serta memberikan sapuan ringan keatas kulit. 
  • Sesuai untuk semua jenis warna kulit.
  • Merawat jerawat dan parut wajah yang kusam kerana ia bahan mineral yang memberikan nutrien pada 
  • Tahan lama dan kalis air.tekstur ringsn ysng mudah meresap pada kulit kerana kandungan air didalamnya.
  • water base bertahan sehingga 10-12 jam.
  • Terdapar 2 tone warna pilihan
  • Harga RM50 










You May Also Like

4 100 org jejak kaki

  1. Dah hampir 1/2 tahun nak beli concealer jenis nih tapi sampai sekarang x beli2 . haiyooo...

    ReplyDelete
  2. Momoy- yang ni sgt bagus, sebab tekstur sgt light pahtu, litupan penuh, waterbase, tapi dalam masa yang sama kalis air, tahan lama, blend well ngn kulit paling penting kulit xnampak bebelak sebab cushion ni kandungan yg mudah di adsorb ke dalam kulit. InsyaAallah tak akn nampak berminyak, nampak muka glowing n fresh je.

    ReplyDelete
  3. akhirnya tadi pergi sasa dan beli. hahaha...

    ReplyDelete
  4. Momoy- Yeahhhh nanti buat review ok. nak tahu juga kesan pada Momoy lak. jgn lupa share tau

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Cradle 2011-2018

Cradle 2011-2018
nuffnang -->

Total Pageviews

Blog Archive