27 January 2016

Bad Tudung day.

Korang penah hadapi masalah macam aku tak? Tah lah lately ni aku rasa kalau aku try to bela tudung/shawl aku ni mesti mau amik masa smpai stgh jam, kalau tak redha jela kalau malas nak layan, heghot pun layan jela janji dah pakaikan. Walau aku tak bertudung sepenuhnya. Tahlah bila nak insaf aku ni.. ishhh (budak jahat aku ni).

Ada masa aku pakai ok je, senang je bentuk walau material shawl aku pakai tu over licin. Tapi ni kalau pakai wide shawl jenis cotton pun sampai ko naik sawan, makna kata something wrong lah ngan tudung aku ni. Lantak lah.. Malas pikir dan ini jadi kat aku hari ni. Stresss!!!



Lantak ngkolah tudung malas dah aku nak bela.. stress mak nak adjust.. patblas kali adjust lama-lama sawan aku.. kang aku tanggal gak kang.. (hahah motip tak masuk akal).

Tapi bila ada hari tu yang cantik dan aku rase terletak je aku pakai.. mula lah senyum bajet ayu..haah


Hah nampak kalau tudung ngko pakai menjadi terbentuk,, bajet-bajet tinggikan hidung yang tak mancung tu.. instant shawl by Nealofa , apa dahal sarung dan pin saja settled.


0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!