29 December 2015

Segmen " You Follow I , I Follow You"

" You Follow I , I Follow You" Jom korang join segmen dari blogger YayaCendana. Cik YayaCendana ni ada buat segmen sempena  dapat semangat baru sejak berada dalam keluarag baru. Dengan bertemakan " You Follow I , I Follow You" syaratnya mudah dan senang diikuti. 




Dan ini kata-kata aluan dan pesanan YayaCendana kepada yang nak sertai segmen ni.

Assalamualaikum....selamat petang pada korang yang yaya sayangi. Petang ni secara ringkasnya yaya nak ajak korang join segmen yaya yang simple ni. Segmen ni berjalan sampai bila - bila. Tiada tamat tempoh... Sejujurnya yaya nak menambah followers yaya di blog memandangkan yaya dapat semangat baru dari keluarga yaya. 

Yaya nak ucap terima kasih kepada para otai setia menurunkan ilmu blogging pada yaya. Terutama kepada keluarga baru saya tahun ini , Kelab Blogger Ben Ashaari . Proud of you KBBA !!

Dengan rendah diri serta lafaz bismillah , jom kita mula sekarang !!


1. Follow me
2. Buat entry " You Follow I , I Follow You" 
3. Tinggalkan url entry di ruangan komen
2. Mention follower yaya yang ke berapa dengan meletakkan #
3. Yaya follow back


Lepas dah follow yaya , yaya buat follow back ye...tak kisahlah followers korang lebih banyak dari yaya atau kurang . Kita semua sama mehhhh.....

Nampak senang bukan syaratnya.  Jom pakat kita menambahkan follower. Tak rugi perbanyakkan kenalan dalam masa yang sama dapat kongsi cerita dan pengalaman. Jommmm....


This entry was posted in

2 comments:

yaya cendana said...

terima kasih.done follow back ^_^

wong meimot said...

terima kasih singgah dan follow

Cuba Klik tengok apa jadi!