7 December 2015

Azriel suka fishing.

 So daddy belikan toy baru untuk latih Azriel fishing. Memandangkan lately dia suka tengok fish kat Ipad. Asal nampak tasik,kolam atau lopak air Azriel akan sebut "mommy fish" so maybe kat situ dia nak menunjukkan minat atau hobi dia pada kami. makanya daddy belikan toy untuk dia layan. 


Mula-mula dapat mainan ni, bukan main excited dia. Sampai tido pun dengan ikan-ikan ni. ajak mommy daddy main skali tapi dia main ngelat. Asal kitaorang dapat ikan dia rampas ikan tu balik masukkan dalam lubang kolam tu balik .. ish budak ni kan.. tak nak kalah.




Korang mesti biasa dengan mainan ni kan, kat fun fair ada game ni, bayar token RM2 dan layan satu pusingan pancing ikan, kalau kena target dapat lah bawak balik hadiah. Ini kat umah kitaorang beli bagi dia merasa. Dengan mommy2 leka melayan.


Sudahnya mommy angkat bendera putih. letih tunggu ikan makan umpan. letih lah. Sorry Azriel mommy tak secekal kamu. So teruskan usaha yer. Rancangan lepas ni nak bagi Azriel main play dough plak. Nanti kita tengok tahap excited dia plak lepas ni.

0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!