14 November 2015

Blur

Yer aku blur sebab banyak story tapi nak update punyalah.. Hurm.. Virus M pun turut serta. Dah paling takleh blah.. Ngadap laptop je terus xtau nak start macam mana mengarang.. Yela nak karang kena otak yang fresh, tenang dan tau motip entry ditulis. Masalahnya. Aku duduk lame2 tak bole,meniarap apatah lagi. Takkan nak menaip sambil baring. Epik betol. Akan aku kenang setiap detik MC aku bermula 10/10/15 sampailah doktor benarkan aku pegi keje.

0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!