2 October 2015

2nd time azriel naik flight

Untuk tahun ni. Ni holiday pertama Azriel. Sorry sayang. Untuk tahun ni, ni paling jauh mommy boleh carry kamu. Nextime mommy bawa tempat lain plak ok.

Alhamdulillah setakat ni azriel behave sangat. Naik flight pun tak meragam. Cuma dia macam orang jakun la kejap. Semua orang ditegur. Semua benda nak dikelebeknya. Dulu masa umur 6bln dah penah travel korea jauh lebih lama dari sarawak ni. Tapi masa tu kecik lagi. Ragam pun takda. Sepanjang perjalanan ke sarawak 1jam 45mnit. Azriel masih mendengar kata. So mommy decided yang next travel mommy can bring u along ya. Good boy.

Memandangkan sampai airport awal so takdalah kelam kabut masa check in. Semua orang tegur sebab kita pergi berdua je naik flight.. maklong ngan acik dah fly utk first trip so kita lambat sejam. Terpaksalah mommy bawa kamu pusing airport hingga anak mommy ni tido. Kesan dari tido yang banyak tulah buatkan azriel tak tido dalam flight. Gasak lah. Budak lain melalak kot. Dia rileks je. Disebabkan schedule flight delay so kita sampai Kuching agak lewat petang sikit. Dah sampai airport kak Ruby dan ipar dah menunggu.

P/s: lega sepanjang perjalanan azriel sangat behave. Cuma kadang kadang dia meragam. (Bila dah bosan) standard la budak.

4 comments:

Cikna said...

Untungla dieee,Cikna yg dh beso ni pun xprnh naik flight,huhuu......;-)

ComelComot said...

Cikna- xpe saya pun naik flight masa umur 29tahun..nampak?? bila dah naik skali rase syiok nak2 sy xtakut gayat n tempat tinggi. hihi..

nanti mana tau nak g holiday hanimun ke g tempat yg perlu naik flight biar dekat jnji merasa ok.

leeya Nasir said...

dah besar dah die..:)

ComelComot said...

@leeya Nasir
Haah dah besar dan banyak kerenah..

Cuba Klik tengok apa jadi!