9 September 2015

Tutorial chiffon Shawl by SDTKC

Semalam aku pegi keje, pakai lah shawl chiffon lilit-lilit, so ada yang bertanya, sempatnya lah aku melilit bagai kan. dan Macam mana nak pakai style you comel?.


So terpanggil aku untuk kongsikan kepada yang sudi nak tahu dan memang nak tahu cara aku aplikasikan chiffon shawl aku ni. Tak lama, serious kena percaya, nampak macam susah lama kelamaan korang akan expert.


ok kat bawahnya plak cara-cara nak aplikasikan style shawl tu yer. Selamat mencuba. 

Yang bawah ni video yang laju.. kot tak paham boleh review video kedua ok.





0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!