23 September 2015

The Co Bangsar for Workplace & Office · Business Centre · Event venue



Isnin lepas, company aku keje ada buat event “Co-Investment Media Announcement” yang bertempat ni The Co. Bangsar, Community oriented coworking spaces with meeting rooms and office suites. They is one of our partners yang mana kalau bagi mereka yang masih baru dalam memulakan bisnes dan mereka tidak mempunyai peruntukkan atau keperluan ruang office yang perlu di sewa setiap bulan. The Co adalah pilihan yang tepat. Mereka ada menyediakan ruang kerja serta ruang bagi sebarang acara yang yang bercirikan santai dan bersahaja. Lihat sahaja senibinanya yang menampakkan sebuah bangunan tak siap, kelihatan pipe conduit dan juga ducting serta condenser aircond baik punya terpacak atas kepala. Macam mula-mula aku masuk sini, konon nak pegi masuk washroom. Eh tengok apsal laki pun ada dalam washroom ni?. Lah rupanya washroom dieorang berkonsepkan unisex. Malas citer banyak jom kita melawat tapak..


The cocktail area








Sebahagian kami sebagai organiser majlis..


Tuan tanakkedaung nak posing jap..








p/s : Apa pendapat korang? sempoi kan? kalau berminat boleh

ke fb page















This entry was posted in

2 comments:

Mama Wardina said...

smart la interior design die..sempoi je kan

ComelComot said...

Tula.. macam bangunan xsiap pun yer. Siyes.. kreatif..

Cuba Klik tengok apa jadi!