3 September 2015

Baju PUTIH bertukar HITAM


Nampak tak baju hitam yang aku pakai tu?? baju baru tu tau hihi..


Hari ini dalam sejarah pegi keje pagi tadi pakai baju tshirt PUTIH, lepas tengahari BERTUKAR HITAM. Yer warna yang aku paling tak suka. Sebab gigih lepas lunch ngan gang En azizul  kat Intermark, aku belah lah kekonon cuci mata kat Ampang Park memandangkan diorang kena pegi solat Jumaat. Dalam duk berjalan tuh kat food court ada satu mamat tu terlanggar aku dan telah mencalit kekotoran gulai kat baju aku. Malu takyah cakaplah. So untuk HILANGKAN rasa kemaluan akibat perbuatan mamat yang tak tersengaja tadi aku laju-laju cari kedai baju lah. apa lagi... hurm.. kalau baju aku pakai tuh hitam xdalah aku kesah ni kaler putih, huhu teserlah lah kekotoran itu. Nasib jumpa bajunya. Skang rasa yakin sket nak berjalan balik ke opis dari ampang Park ke PNB Darby Park.. 

Naseb baekkk!!!

0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!