5 August 2015

Untuk anak apa saja kepuasa bagi setiap ibubapa


Alhamdulillah bulan ni ada sikit uwang lebih, takda lah kaya mana tapi boleh lah.. so dala kepala nak gak pikir something untuk anak teruna aku ni. So kebetulan si Wani ajak jejalan KLCC, dah nama pun asuk klcc. Harus lah singgah ke segala tempat yang ada barang budak.

teringin sangat nak belikan azriel sneaker macam Converse ni, Tapi bila dapat tentangan dan pendapat para ibubapa yang berpengalaman. Aku ambil keputusan untuk hanya belikan Azriel sneakers dari Cotton On Kids, Finally jumpa this type yang mana aku sangat suka. cute kot budak-budak pakai. Tapi tanya pendapat en suami skali die cakap xlawo da.. sbb macam kasut skolah, sambil elawak dia cakap nanti kasut Azriel kena kapur selalu dan jemur blakang fridge. Hahahahh.. esti pengalaman dari veliau tu. Sebab kasut aku hitam dulu, dan aku tak penah basuh kasut tu sebab kasut hitam mana nampak kotornya. dan tak perlu kapur setiap kali. hihi. But for me personally suka kalau kasut ala-ala skolah-skolah ni.. omey anggat..


Botol air tu kalau di ikutkan azriel dah ada 5 koleksi. Sebab kenapa aku suka belikan die botol air ni, sebab azriel sangat sukkan air kosong. dia suka minum air kosong sampai 4 ke 5 kali top up isi air kosong. Air lain selain air kosong adalah yakurt. Kalau sejuk die kurang sket la. tapi kadang die sedut je kalau daddy dia offer.

Bag tu pun sama sebab aku rasa hero aku kalau pakai bagpack nampak comey  hihi





 coey kan???

2 comments:

Fara Queen said...

Cute nye hero u dear. Muah pipi ciked. Hihi. Bestnya dah ada baby kan, kalau satu hari nanti fara ada rezeki Fara pon nak manjakan anak2 fara dengan barang comel2. Hahaha

ComelComot said...

Fara- thankyou dear.. hihi pangai die pun kiut.. pantang halang apa yang die nak benda yang jelas tak boleh , kang die gelek bollywood golek gulung dl umah sampai mamidedi bagi apa yg dia nak.. Haru!!!!

Cuba Klik tengok apa jadi!