1 June 2015

SEPHORA it palette NEUTRALS Review.




Dinner yang lepas, company tempat aku keje ada anjurkan family dah dah malam tu kami ada dinner yang bertemakan MTV Awards Night. Biasalah kalau MTV ni warna yang terlibat adalah funky colors semestinya warna-warna berani kan? So i decided to bought this palette dari Sephora. Nak tengok end result lepas apply...  

Review :

Warna palllette yang menarik dan ada sedikit glitter so akan buatkan mata nampak bundar dan drastik effect pada mata bila apply. Tekstur palette yang sedikit powder dan fine, so nak bagi warna kekal basahkan sikit brush korang ok. Memula pakai maybe nampak sedikit keterlaluan warnanya. Tapi lame kelamaan warna tu akan blend dengan minyak muka korang dan hasilnya kebaBOOM!! korang akan suka. Begitu jygak aku.

Harga : RM120 + eye-shadow brush + pencil liner utk mata. 






Untuk rujukan boleh refer how I apply my eye shadow palette referring palette no ok.


Enjoy my finishing look for my MTV Awards Eyes Make up







2 comments:

ezan idma said...

lawanyaaa. salam singgah :)

ComelComot said...

Ezan Idma

tq dear, hasil make up.. thanks to sephora palette. :)

Cuba Klik tengok apa jadi!