27 May 2015

Akhirnya Sofina3 dalam gengaman.




Assalamualaikum, saja nak update pasal handbag baru yang menjadi kegilaan kaum wanita di Malaysia. Inspired by Vivi Yusof Sometime Asian Designers "SOFINA3". Yang aku punya kaler biru. Cantik bang ang.. excited tak payah cakap, Lame aku order kot selepas 3 bulan baru dapat. Hence benda kegilaan ramai dan limited order kot. Sape cepat dia dapat. Tak caya try lah pegi singgah www.sometime.com.my memang dah takda.. hihi. Menulis sambil senyum ni, dalam jiwa duk lompat bintang seplohsatudua sebab feeling happy macam ni bukan selalu datang.


So tertunai hajat bila mana sofina sebelum ni aku tak sempat nak grab. But this time, no way man... i should be more alert lah. and..and..and.. Taraaaaaa... hasilnya.. penantian satu peyiksaan orang kata. Tapi kalau menunggu untuk satu kualiti dan nilai yang berbaloi macam ni, you won't regret it. Percaya lah!! Happy mood!!! bunga-bunga sakura menari nari di menara gading. Nak tunggu pakai chanel, Prada or Hermes memang tak tau bila kan. So ini dah menjadi cukup bermakna lagi-lagi inspired by our lovey dovey Vivi Yusof kan. Pandai dan geliga lah dia hasilkan bag yang super multipurpose macam ni. So dalam kepala dah niat nak letak botol Azriel,napkin,Hp, Wallet. Wahhh banyak benda boleh isi tu.. Happynya.. nanti bila aku dah rasmikan bag ni aku akan tunjukkan apa barang yang mampu dimuat dalam handbag ni nanti. Dan material kali ni nampaknya lebih tahan lasak dari sebelum. Tak caya jugak? kena tengok sendiri dan rasa. Hihi..


Gambar bersama bag yang digembargemburkan itu. (Happy face!!!)

0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!