6 April 2015

Simple tutorial untuk Chiffon Shawl by SDTKC

Assalamualaikum, gigih buat tutoriaal kan, tupun sebab kawan aku yang request. Kesian sebab acap kali tanya macam mana aku lilit tudung nampak kemas dan simple. So tanpa berleter panjang. Hope you guys enjoyed the video yang aku sempat buat masa Hero aku tengah tido..



Video ni plak secara slow motion.. (sila abaikan mulut aku macam gayah tu yek.. tah hape yang aku bebel end up tak kua plak suara emas ni.) Ciss buat penat je..







Dan macam-macam boleh digayakan untuk pangkal tudung supaya nampaak kemas. Contohnya gambar-gambar dibawah ini yer.









Selamat mencuba yer... chowchinchow...


0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!