4 April 2015

RM50 dapat dua pasang kasut. Murah kot!!

Haiiii korang sume!! suka shopping? Tapi sejak GST berkuat kuasa selama 5 hari ni, banyak benda yang perlu disekat. Makna kata dalam erti kata lain, kena berjimat dan hanya mampu cuci mata setiap kali memandang barangan yang di iklankan tak kisahlah melalui laman sesawang ataupun FB atau IG ataupun..kat shopping Mall yang korang duk beli groceries setiap kali.

Nak cantik, tapi nak jimaat. Nak kualiti tapi nak murah. Nak style tapi kalau boleh fashion kena lah updated. So aku sebagai pengemar shopping online ingin mengwarwarkan korang bahawa http://www.nile.com.my/ sekarang sedang mengadakan diskaun up to 75% untuk semua new arrivals  heels. So bagi kakak-kakak adik-adik yang suka sangat mengumpul kasut, atau yang tengah mencari kasut untuk sebarang acara. Ini adalah page yang sesuai untuk korang lawati. Sebab apa?semua heels bernilai kurang dari RM30!!! murah bukan?! so dapatlah korang beli 2 pasang kasut dalam jumlah duit RM50 kan.. Jimat bukan. Design juga very updated yer. Jangan buang masa moh kita.. aku dah siap-siap ADD To Cart..!! korang bila lagi.. Jom..Jom.. Tawaran ni terhad untuk 3 hari sahaja. So apa tunggu lagi. nanti barang aku aku sampai aku update ok.


0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!