13 April 2015

Nak accessories cantik? tapi nak jimat serta kualiti??Jom saya tunjukkan jalan

Assalamualaikum, kali ni hakak nak update kat hadik kakak makcik sume, online shop accessories yang cantik, updated design dan super gorgeous , yang boleh bikin korang teruja bila jejak page Zorios.com atau Walk In  yang beralamat di
D2-1, Jalan Serai Wangi M16/M, Alam Avenue II, Sek 16, Shah Alam.




Sesapa yang tengah duk pening nak cari accessories yang super diva dan cantik ni, Korang wajib singgah Zorios .com ni, kerana apa yang ada dan kualiti serta harga yang ditawarkan sangat-sangat lah mampu bikin korang buntang mata, dan gatal tangan nak menyambar 1 ke 2 items untuk dibawa pulang. Dan lagi buakn sahaja items accessories yang diorang jual, ada juga kasut-kasut yang cantik serta trendy design. Semestinya peminat fashion Korea akan mudah jatuh cinta dengan produk mereka. Malas nak sembang banyak sila scroll ke bawah dah lihat lah hasil yang sempat aku mancing dari butik Zorios.com. Sebelum aku terlupa Zorios.com juga kerap mengadaakan promosi pecah panggung sehingga 50% - 70% !!! boleh rambang mata.

Boleh juga follow IG dorang : Zorios.com IG page
Facebook Page : Zorios.com FB


Parcel aku yang sampai dengan selamatnya. Yang penting semua sempurna dan dibalut rapi.





Cantik bukan? boleh dah kot kalau nak shopping untuk gaya HARI RAYA tahun ni..

Jom....






0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!