8 April 2015

King Size Wardrobe dari Lazada.com dah sampai.

Kali ni nak update pasal new King Size Wardrobe by Lazada.com penjimatan yang berbaloi-baloi. Service tiptop dan aaku sangat berpuas hati dengan kualiti dan harga. Pada asalnya harga normal untuk king size wardrobe ni RM199.00 tapi lazada buat offer up to 67% menjadikan harga promosi sehingga RM65.00.  Memandangkan stor aku terlalu sarat dan barang -barang di dalamnya hampir memuntahkan isi, So tergerak hati nak godek online shop yang kerap digembar gemburkan. LAZADA.COM adalah pilihan terbaik aku setakat ni untuk shop barangan HOME n LIVING items. Murah compare to beli atas kedai. So malas nak borak banyak lihatlaah hasilnya bila ia siap assemble dan installed dalam stor aku.



Dalam 2 jam lebih jugak lah aku amik masa nak assemble benda alah ni. dengan bantuan si hero ni, Kecik besar kecik besar mommy nengok dia. Geram je.. bantai duk bawak lari sane sini batang besi tu.. fuhhh,,, struggle betol. Tapi itulah hiburan.. Dah besar dia sekarang. Huhu.. bila dimarah di tegur terus chembeng.. bila di pujuk mengada tak hingat. alahai.. anak..




Setelah berhempas pulas... Tadaaaaaa....Hasilnya.. aplicable dan so manageable for those yang nak simpan susun store supaya nampaak kemas dan tak messy. Barang pun terjaga rapi sebab ada tirai yang boleh ditutup dan zip.



Kemas dan tersusun bukan?? hah puas hati aku, tiba-tiba stor jadi luas dan banyak space. Hati girang di situ..




Untuk yang nak tahu camne ukuran King Size Wardrobe ni. Boleh refer measurement kat bawah.


Terdapat 2 warna pilihan. Sila-sila.. jengah yer. compatment besar dan kemas serta kukuh.




5 comments:

. stnrsyfh. said...

Yaya tak pasang lagi , 17 hb baru nak pasang . rasa eksaited pula tengok yang akak punya .

ComelComot said...

Cepat pasang.. Klu bole hati2 bersabar n berlembut sbb sarung tu mmg ngam2 ngn ukuran. Takut kuyak la nt.

whooz said...

Nak tanya pelapik rak tu besi ke kain?

ComelComot said...

Whooz -pelapik tu plastik je. Sama alas dgn cover almari tu

NURSUHADA BINTI ABDUL WAHAB said...

nak tnya, cmne nk msukkn sarung coz try msukkn xdpt..

Cuba Klik tengok apa jadi!