2 April 2015

Applikasi WhatsApp untuk android telah di naiktaraf dan,boleh buat panggilan suara melalui WhatApp Call.


Sistem rangkaian WhatsApp telah menaiktaraf sistem rangkaian mereka dan memberikan kemudahan kepada pengguna tegar WhatsApp untuk melakukan sebarang panggilan suara kepada dari masa ke semasa. Sistem panggilan suara yang di sokong sepenuhnya melalui rangkaian internet. So untuk itu bolehlah korang memuatnaik applikasi whatsapp ini dan buat lah panggilan suara seberapa lama yang korang suka, semestinya kena ada internet yer. Kalau takda, pergilah mana-mana kedai yang provide internet access tanpa had atau wireless. Yag aku pasti sekarang ni, hanya pengguna andoid dan blackberry je ada kemudahan ini. Untuk IOs (Iphone) tak lama lagi akan sama turut serta menikmati kemudahan panggilan suara melalui WhatsApp. So apa lagi jom..kita pakat call mereka-mereka pemilik kepada android dan blackberry.. hihi 


Nampak tak tu icon kat atas ke kanan tu. Ada icon gangang telefon kan?. Cuba lah buat panggilan, syiok lah jugak duk main-main.

Aku ngan en suami jakun kejap duk main miss call sesama sendiri. hahahha..

0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!