8 April 2015

6 barang dari nile.com.my berbaloi-baloi

Assalamualaaikum... Kali ni aku nak update pasal barang yaang berjaya aku "add to CART" ingat tak yang aku ada bagitahu pasal Nile.com.my yang aku post kat entry sebelum ni Klik sini . So harini baarang tu dah sampai.. over excited sebab berbaloi dan cantik. Tengok apa yaang berjaya di sambar.


1 bungkus besar parcel diterima dan didalamnya terdapat



RM18.70 RM51.94


2 wide shawl Rm6.40 RM27.60


3. Baju Azriel RM10 RM19.00


4. Rounded suncreen glass RM7 RM29.90


5. Bangle RM5 RM19.00


6. Black Heels RM25.60 RM51.90


tapi aku let go kat Dak opis, disebabkan size kasut yang bosar.. sentap di situ sebab aku takda kasut full cover black color.


Tak sudah-sudah duk gayakan glasses baru, dalam opis.. opismate lak sume nak try.. rare katanya.. orang yang berani je mampu pakai. Tapi aku memang suka..bila pakai je trus terase transform jadi Sam Bunkface.. kahkaahkaah...

2 comments:

Isabel Lee said...

Wow the stuff rare quite cheap!

http://www.theisabellee.com

ComelComot said...

Isabel Lee- yup and it quite chepest compare to others. who knows maybe each stuff in there will gave you a benefit. hehehe.. lets shop online!!!!

Cuba Klik tengok apa jadi!