21 March 2015

Membeli belah dalam talian menjadi mudah dengan CINCAIBUY.com

Masih tercari-cari online shop yang ada segalanya tanpa sempadan.bagi korang yang suka shopping, dalam masa yang sama korang malas untuk keluar, berjalan dan drive disebabkan jalan raya yang kian sesak dan masa yang lama diperlukan untuk sampai setiap destinasi. Fensyen terkini yang menepati trend, produk berkualiti serta didatangkan khas dari negara yang menerajui dunia fesyen masa kini. Sudah semestinya nilai harga adalah sangat menepati had poket dab badget korang. Jom singgah cuci mata dan sekali sekala jika ada yang berkenan bolehlah memulakan hajat korang untuk "ADD TO CART". Mudah bukan??


semestinya barangan yang menjadi kegilaan kaum wanita.

Inilah yang aku maksudkan flatform terbaru bagi pengemar shopping secara online. CINCAIBUY.com adalah laman web membeli belah dalam talian menawarkan pelbagai kemudahan serta perkhidmatan produk yang mampu buat korang rambang mata untuk memilih yang mana bakal di "add to cart" dan misi mereka menjadikan laman web online shop mereka sebagai syurga membeli belah di Malaysia. Mengapa mereka memilih nama Cincai adalah kerana masyarakat kita secara rutinnya akan menyebut cincai bila di ajukan sebarang pertanyaan. Antara contohnya " mane??" cincailah... hahah nampak tak kesinambungan nama dan matlamat mereka.


Untuk plus size pun ada yer. so sila-sila lah jengah

Mereka menjual produk dari negara jiran iaitu China. dimana produk di pesan dan ditempah melalui pre order items dan tempoh penerimaan barangan adalah selama 10 hari bekerja. Jangan risau setelah pelanggan membuat keputusan untuk membeli mana-mana produk  pihak dari China akan menguruskan pembelian dan menghantar terus kepada pelanggan.




Barangan kanak-kanak dan lelaki

Terdapat pelbagai jenis produk didalam CINCAIBUY.com seperti baju,kasut,handbags,accessories, barangan maternity, barangan kanak-kanak, barangan lelaki, pelalatan dan perkakasan rumah, tidak ketinggalan accessories untuk gadget, sports dan akhir sekali untuk binatang peliharaan korang boleh mendapatkan peralatan penjagaan kat laman CINCAIBUY.com . Ia meliputi segala aspek keperluan seharian kita. So terlalu mudahlah untuk kita mendapatkan produk yang di ingini hanya dengan sekali klik ke "add to cart". online shop ni macam website Lelong di Malaysia. Nampak barangan sama tapi dengan harga yang berlainan dan lebih jimat.

dari segi "payment Term" CINCAIBUY.com menyediakan pautan internet banking seperti Maybank2u,CimbClicks,RHBCard,Connect,CreaditCard dan Others bank yang mana korang boleh pilih untuk membuat transaksi melalui IGB (internet giro banking).
So lepas ni. Bolehlah korang-korang yang cintakan online shopping, yang mana malas nak berpeluh semata-maata nak cari baju sepasang. Taknak bazir masa sangkut dalam jam, beratur ramai untuk ke keunter bayaran dan juga berebut untuk mendapatka stok size dan warna yang terhad. So inilah jalannya yang mampu bantu korang untuk jimatkan masa.




Dan akhir kata selamat bershopping, berambang mata.. dan mengorek tabung ya...



0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!