4 March 2015

CNY afternoon with Cradle 2015 di Tujo Bar-sserie & Grill



Semalam ada sambutan CNY kat Tujo Bar and Grill kat Ascott Hotel Kuala Lumpur. Kira majlis Hi Tea ni kita jemput semua entrepreneurs partners, investors. Majlis berlansung dari jam 2.30 petang sampailah pukul 5 petang.






Tujo Bar-sserie & Grill Ascott Kuala Lumpur
No.9, Jalan Pinang50450 Kuala Lumpur. 
Tel: +603 2161 7789 / +6012 210 3055
 Business Hours: Monday to Sundays, 7am till closing 
Website: www.tujo.my

Majlis berjlan dengan lancar, Alhamdulillah welldone kak reen. Cuma kali ni food die tak sesedap tahun lepas kat 1919 Restaurant Jalan Yap Kuang Seng. Hihi.. tapi enjoy sebab boleh bergaya pakai cantik-cantik dan.. semestinya selfie selebam mungkin sebanyak mungkin dan sekerap mungkin. Agak-agak screen henpon tak retak slagi tulah nak bergambar kan.

So takyah brak panjang sebab end up korang hanya scroll dan perati gambar yang akan aku attached later on. So enjoy the moment during the event.

 Sebelum apa-apa start snap sane sini dulu.. kahkahkah hobi kot suka snap muka sendiri. make up natural je sebab warna tema CNY tahun ni adalah Green and Brown bersempena tahun kambing..hemmbekkkk... OOops! gambar ni lansung aaku tak filter edit or sebagainya yer. Make up yang dikenakan hanya tipis dan look fresh je, memandangkan earth color theme kan. Light smokey day make up dan pink nude lips. Macam biasa aku gunakan BBC by Seqy Beauty semata tanpa mengenakan any moisturizer or face powder yer. Berminat nak tahu keberkesanan dan testimoni yang aku sendiri guna boleh refer entry yang previous pasal BBC by Seqy Beauty ni.




Full OOTD untuk majlis petang tu. kat tanggaa pun jadilah.. kekonon bajet model.. Owh ada yang tanya dan cakap canti bag awak.. Yer tenkiu (thank you) awak-awak semua ini hadiah dari en asben, sempena hari kekasih haritu. kata dia orang Mlayu Islam tak baik sambut Hari kekasih. tapi handbag ni dia belikan as a reward untuk mummy sepanjang bertugas sebagai ibu juga isteri. Sembonia salah satu brand yang aku suka sangat pakai. LV or Gucci apatah lagi Hermes or Feragamo memang aku tak mampulah kan. sekurang kurangnya ini bag yang ada rupa affordable dan simple as my taste about handbag. hihi.. paling mahal bag yang aku ado pun Coach dan MK. setakat ni itu jela design yang in dengan aku.  



Maafkan saya... skali lagi pose.. hihi


Bersama kakak cantik Kak Anis. Seorang wanita yang cekal tabah serta paling penting anak sulung die dah 21tahun dan bakal berkahwin. So agak-agak brapa umur kak Anis?? heheh pndai-pandai lah korang teka yer.

Aktiviti gaul-gaul lambung lambung baling -baling loh sang adalah perkara wajib sepanjang sambutan Tahun Baru Cina. Kaya,kaya,kaya sihat,sihat, sihat... Insya Allah.. hihi...



 Bersama best buddy kesayangan hamba Dak wani si ibu muda yang kiut.. tapi kadang-kadang sengal.. hover protective anak dia sampai dalam sesaat tempoh dalam sehari tak penah tak sebut pasal gegel die Zara aka Echa.


Posing lagi..lagi..lagi bersama team @Hijjabcafe jemput singgah and do follo this IG ya. kat sini macam-macam patern,material jugak style shawl inner and hijjabkit boleh didapati.


Bersama si cantik Cradlelians lady..






Our team.. Cradlelians yang super sporting, supportive, talkative, sempoi gamble, bosses yang shuweet overload especially our CSV CEO yang super humble just standing behind the scene during the event. kalau Boss Nazrin tak intro dia as a CEO mesti guest tak notice pun yang dia sebenarnya CEO. sebab orang dia a bit long ranger with his own life. ooo.. kacak jugak.. hahahha Ok enough puji lelebey kang sentap lak laki aku... Walau berumur tapi kacak tu maintain. macam ayah aku lah, walau dah 50 tahun lebih masih nampak hensem..gittew..kahkahak.. (bubu please am so sorry n dun b offended with clumsy statement from ayg ok) u totap di hati aii okeh!


Ok sekian entry yang tak seberapa ni.

2 comments:

.::: Princess MOMOY :::. said...

serious cantik sangat comel nih . haip...
momoy suka style comel =)

ComelComot said...

Momoy- ouchhh malu aiii.. comel pakai ikut majalah... naseb tak nampak weird. Isau gak.. Thank you Momoy.. Momoy pun apa kurangnya.

Cuba Klik tengok apa jadi!