5 February 2015

GiveAway L'Oreal Paris by Ayue Idris

Ok kali ni terajin nak join "GiveAway L'Oreal Paris by Ayue Idris" memandangkan memang aku pengguna dari azali brand L'Oreal Paris ni, Bermula dari syampoo sampailah ke produk penjagaan kulit wajah, dan termasuk make up items yer. Memang kualiti bagus dan mungkin juga sangat serasi dengan kulit wajah aku. Sebab tu aku maintain guna. So entry kali ni bersesuaian lah dengan Tajuk kat atas. Sebabnya Orang nak bagi kita beauty product kan? takkan nak tolak, Bagi free kot bukan kena keluarkan duit ataupun add to cart untuk pembayaran melalui kad lredit atau ipay88. hahah. Tapi nak dapat kena lah ada effort. Antaranya kena lah baca syarat-syarat yang dikenakan. Bukan senang yer nak dapat barang free, nak menang pun belum tentu tapi usaha tu ada insyaAllah. mana lah tahu ada rezeki. So meh..meh pakat ramai-ramai join Giveaway ni. Tak rugi pun, macam aku join sebab aku memang suka dan memang pengguna Brand L'Oreal Paris ni.




Assalamualaikum~

(Klik banner di atas untuk join)


facebook link :ComelComot
instagram id : ComelComot


Jom ramai-ramai meriahkan GA Ayue Idris!! 

P/s : Ok jom join beramai-ramai dan bersaing secara sihat tau. menang belum tentu, tapi sekurang-kurangnya effort dan jugak jejak untuk blogwalking in future dah ada. hihi.. Happy Friday uolls!!!



17 comments:

  1. halloo..halloo
    Khaty BW dari segmen yang sama..
    Good luck And All The Best

    ReplyDelete
  2. haloo kathy Aiman.. tq awak.. all the best utk awk jugak ok. nt sy singgah page awk plak

    ReplyDelete
  3. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/02/giveaway-loreal-paris-by-ayue-idris.html

    ReplyDelete
  4. Awak~~

    TQ tau sbb sudi join GA saya ni..saya da update nama senarai peserta kat sini :

    Senarai Peserta Giveaway L'Oreal Paris by Ayue Idris

    And, just nak inform yang url saya bukan lagi mii-and-himm tau..tapi

    Blog Ayue Idris

    Maaf sebab menyusahkan..ada orang amek url saya :(
    Done follow awak blk :)
    And tq sebab siap celoteh panjang lebar pasal GA ni..hehe..insyaallah ade rezki nnt :)

    ReplyDelete
  5. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  6. Tq Ayue Idris sudi singgah dan tinggalkan komen.. terharu tuan tanah sudi dtg tinggalkan jejak. jemput singgah lagi kelak yer

    ReplyDelete
  7. Hani Fadhlina- baik2 saya akan usha kalau ada kelapangan akan saya join entry tu nanti ok

    ReplyDelete
  8. Nurul Aqilah- Vroommmm... ok laju2 akan singgah tq singgah sini ya

    ReplyDelete
  9. tahniah
    set tue milik awakkk ;)

    ReplyDelete
  10. tahniah awak....menang satu set Loreal tu....

    ReplyDelete
  11. Tq Murni Mohd Yusof- insyaAllah soon akn singgah dan follow awak ok.

    ReplyDelete
  12. MG Schimit- Tq awk syukur.. xpercaya pun ada

    ReplyDelete
  13. Irna Nurashikin- tq awk hihi.. tak caya gak ni boleh menang. tenkiu Ayue Idris

    ReplyDelete
  14. Nay fatimah Rashid- hihi.. tq awak.. syukur2

    ReplyDelete
  15. Hani Fadlina- tq singgah yer..

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Total Pageviews