5 February 2015

GiveAway L'Oreal Paris by Ayue Idris

Ok kali ni terajin nak join "GiveAway L'Oreal Paris by Ayue Idris" memandangkan memang aku pengguna dari azali brand L'Oreal Paris ni, Bermula dari syampoo sampailah ke produk penjagaan kulit wajah, dan termasuk make up items yer. Memang kualiti bagus dan mungkin juga sangat serasi dengan kulit wajah aku. Sebab tu aku maintain guna. So entry kali ni bersesuaian lah dengan Tajuk kat atas. Sebabnya Orang nak bagi kita beauty product kan? takkan nak tolak, Bagi free kot bukan kena keluarkan duit ataupun add to cart untuk pembayaran melalui kad lredit atau ipay88. hahah. Tapi nak dapat kena lah ada effort. Antaranya kena lah baca syarat-syarat yang dikenakan. Bukan senang yer nak dapat barang free, nak menang pun belum tentu tapi usaha tu ada insyaAllah. mana lah tahu ada rezeki. So meh..meh pakat ramai-ramai join Giveaway ni. Tak rugi pun, macam aku join sebab aku memang suka dan memang pengguna Brand L'Oreal Paris ni.




Assalamualaikum~

(Klik banner di atas untuk join)


facebook link :ComelComot
instagram id : ComelComot


Jom ramai-ramai meriahkan GA Ayue Idris!! 

P/s : Ok jom join beramai-ramai dan bersaing secara sihat tau. menang belum tentu, tapi sekurang-kurangnya effort dan jugak jejak untuk blogwalking in future dah ada. hihi.. Happy Friday uolls!!!



17 comments:

khaty aiman said...

halloo..halloo
Khaty BW dari segmen yang sama..
Good luck And All The Best

ComelComot said...

haloo kathy Aiman.. tq awak.. all the best utk awk jugak ok. nt sy singgah page awk plak

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam..singgah cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/02/giveaway-loreal-paris-by-ayue-idris.html

Ayue Idris said...

Awak~~

TQ tau sbb sudi join GA saya ni..saya da update nama senarai peserta kat sini :

Senarai Peserta Giveaway L'Oreal Paris by Ayue Idris

And, just nak inform yang url saya bukan lagi mii-and-himm tau..tapi

Blog Ayue Idris

Maaf sebab menyusahkan..ada orang amek url saya :(
Done follow awak blk :)
And tq sebab siap celoteh panjang lebar pasal GA ni..hehe..insyaallah ade rezki nnt :)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

ComelComot said...

Tq Ayue Idris sudi singgah dan tinggalkan komen.. terharu tuan tanah sudi dtg tinggalkan jejak. jemput singgah lagi kelak yer

ComelComot said...

Hani Fadhlina- baik2 saya akan usha kalau ada kelapangan akan saya join entry tu nanti ok

ComelComot said...

Nurul Aqilah- Vroommmm... ok laju2 akan singgah tq singgah sini ya

Murni Mohd Yusof said...

singgah sini, semoga berjaya dlm GA ni :)

murnimohdyusof.blogspot.com

MG schmidt said...

tahniah winner! :)

nayfatimah rasyid said...

tahniah
set tue milik awakkk ;)

Irna Nurasikin said...

tahniah awak....menang satu set Loreal tu....

ComelComot said...

Tq Murni Mohd Yusof- insyaAllah soon akn singgah dan follow awak ok.

ComelComot said...

MG Schimit- Tq awk syukur.. xpercaya pun ada

ComelComot said...

Irna Nurashikin- tq awk hihi.. tak caya gak ni boleh menang. tenkiu Ayue Idris

ComelComot said...

Nay fatimah Rashid- hihi.. tq awak.. syukur2

ComelComot said...

Hani Fadlina- tq singgah yer..

Cuba Klik tengok apa jadi!