2 January 2015

Thanks to daddy untuk baju sebanyak ni.

Untungnya si anak bila daddy sudi belikan baju sebanyak ni. Banyak kot, semua 15 pasang, settled rm400++ daddy invest untuk anak teruna dia.. Ni kes YES lah ni... aku ingatlah kalau bukan promosi mau settled sekeping credit card.  Hahahah.. kata daddy ini untuk appreciation buat anak teruna yang makin membesar. Mau taknya kalau tengok gelagat Azriel sekarang mesti korang akan terkejut. Dahlah penggunaan bahasa uganda yang mana ada yang mudah dipahami dan ada antaranya redah kasi hentam.. mommy daddy bajet paham jela bila dia berbicara. Dan paling best dia dah pandai kendalikan Ipad.  Iyer Ipad daddy dah jadi hak milik sepenuhnya. So kalau daddy nak guna kena tunggu dia tido. Itulah ganjaran untuk dia kata daddy sebab dia membesar dengan sihat cerdas serta cerdik. Bukan kami sengaja memanjakan lebih Azriel dengan kemewahan tapi itu satu ganjaran sahaja. Memandangkan hujung tahun. Ada rezeki lebih untuk belanja anak bertuah ni. Bila masuk je Mall yang over dan rambang mata mommy n daddy lah. Mau taknya baju budak budak skg comel dan kacak belaka. Macam mana nak refuse to capai masuk bakul. Huhu.. takpalah untuk kamu sayang apa sahaja selagi kami mampu. Harapan mommy dan daddy moga kamu membesar dengan sihat dan berjaya dalam kehidupan dunia akhirat dirahmati dan dilindungi oleh Allah serta tidak lupa tanggugjawab kamu sebagai insan, anak dimuka bumi ni yer. Meh hugs mommy... kiss skali.. muah xoxo!!!


2 comments:

Liza Licha said...

comel2 nya baju..:) i wish i had a son..boleh pakaikan smart2. hihi

ComelComot said...

Licha- you will be soon.. tau lah time tu nak pakaikan anak smart ke nak melawakan mak dulu.. huhu... masa xda ni enjoy dulu tau.. kakahkah.. takut esok nak pakai ubat ketiak pun xsempat hahahha.. eh..eh.. kidding ler.. best ada anak boleh buat die nampak ala2 kacal kpop gitu.

Cuba Klik tengok apa jadi!