30 January 2015

Photo shoot untuk new company's website.

Ok kali ni nak citer tentang hal minggu lepas, citer dah basi tapi bajet gak nak update. lantak lah kan.. janji ada sesuatu yang boleh aku ceritakaan, dari biarkan blog ni bersawang. Walau tengah bizi, masih sempat curi masa meng hupdate entry. 

Minggu lepas adaa photoshoot untuk team Investment, which team Investment ada 2 core 500 (fivehudred) dan 150 (onefifty). Team aku tergolong dalam 500 lah. Apa kerja aku.. dah nama pun investment kan, apa lagi sah-sah banyaak no dan jugak documentation yang aku kena buat. Yer-yer aku ni beginner je. yang hustle off cause lah Gene dan Hamizah, al maklumlah, sebelum ni aku secretary to CEO kot. Hahahah.. jangan tanya kenapa aku tukar profession yer. Jawapan paling afdal adalah.. I want to learn something new and out of my previous task. *&^%$#@@ kahkahkaah!!! alasan poyo sangat (jujur ke ni comel?).haip jujur lah. kaalau lah CEO aku bacaa ni, haraapannyaa jaangaan laah dia pikir negetif, Tapi apa adahal aaku tahu Ex Boss aku tu sangaat memahami Ex secretary dia ni. Nak berlajar kena lah berhijrah dan kena usaha capaai sesuatu yang kita nak pelajaari dan praktikkan. kan..?? Ehhh.. stop.... apaa yang ko melaaluk ni setan!.. hahah ok2 sorry over shadow lak. Berbalik padaa topik asal entry. So hari shooting session tu, sakan lah kami bergayaa. dikehendaki bergaya sakan bak.. host Tv atau lebih kepada penyampai berita. eerrrr.. which is aku ngase macam orang gomen sangat. Hah jangaan tak tahu siap ada maake up artis. Tapi paham-pahaam jela aku lebih suka make up sendiri. Yang tak maake up memang sah-sah kena touch up by make up artis. yang laki pun kena.. hambik ko.. 3kilo foundation die tampal kat jejaka Cradle ni. Trus masing-masing muka retis.. macam abe Aaron Ajis. kihkihkih... So taknak menaip sangat takut mendatangkan karya bukan-bukan bila mendefinasikan make up terhadap jejaka. Sebab terasa mereka pada hari itu seorang artis KPOP..POP...POP.. eeeeemaamasitaaaa..aaayayayaya.. jom layan photo taken courtesy by opismate sado guy en Hairry, littlecute Ms Farah and..and.. tak hingat lah, sebab sumber-sumber ni buakan dari Hp aku. Tak paham macam maana time tu semua tengah cantik terlecun. boleh aku tak bawak hp. kalau tak biasanya aku yang over berselfie,wefie bagai..





 
Ok nilah team aku terdiri dari, aku, En Wan, En Salihin, Hakim, En Abu, En Azman Hairry. Yang duduk lak : Hamizah, Juliana, Pn Kasma (COO) dan Gene.

dan last skali... Jeng jeng jeng.. opkos lah tuan punya blog..



Ok yang gambar last skali nilah, dari shawl sampailah ke make up segala aku buat sendiri. light2 je. tapi still makan dek gambau. (nampak x bajet puji sendiri) coiii

 
InsyaAllah.. korang dapat lah tengok muka-muka kaami dalam buku rasmi dan juga website rasmi Cradle Fund Sdn Bhd.

bye..bye..

4 comments:

.::: Princess MOMOY :::. said...
This comment has been removed by the author.
.::: Princess MOMOY :::. said...

cantik sgt comel nih
cantik la comel lilit2 tudung . unik
best nya pakai bju korporat

momoy asik paki nomex jer. hais

.::: Princess MOMOY :::. said...
This comment has been removed by the author.
ComelComot said...

Momoy- huhu nak terharu ke nak gelak tutup muka ni.. nak bangga ke nak gelak sorok muka.. momoy post komen sampai 3 x tuh.. adoiyaiii.. btw thanks sgt momoy

Cuba Klik tengok apa jadi!