28 January 2015

‘DiGi iPhone 4SURE MOST AFFORDABLE’


Seperti semua sedia maklum, peranti media terulung dan termudah diabad ini adalah telefon mudah alih yang banyak memberikan kesenangan kepada kita semua dalam menyampaikan sesuatu termasuklah nak update apa-apa status sahaja. Tapi nak pakai phone pun takkan nak pakai prepaid untuk serve internet. Untung-untung haruslah line. Dah semestinya kena cari yang menjimatkan serta mampu bayar. Bukan kata pakai prepaid tak bagus tapi, bayangkan dalam duk syok bersosial dilaman cyber tiba-tiba.. Krik…Krik… lorh kredit dah abis, mula lah terkial-kial cari kedai top up kan. So Untuk pengetahuan korang DIGI ada offer plan pakej untuk gadget dimana korang juga mampu untuk memiliki Iphone 4S siap bersama IDigi Plan. Ok mari kita sama- sama buat pernilaian kepada table cost yang korang kena spend bagi 3 jenis most wanted Telco in Malaysia.


Dan dari pemerhatian yang korang sendiri dapat lihat bahawasanya Plan IDigi 88 adalah sebanyak RM55 bagi Iphone 4S 16GB compare to 2 telco lain yang mana jika di catur kira akan membebankan korang untuk contract selama 24 bulan (masak gak makan meggi belah 4 lah jawabnya). Taknak lah macam tu. Menghabiskan sisa hidup semata mata untuk bayar bill yang sangat tak masuk akal.



So jika ditanya apa pilihan aku semestinya aku akan memilih IDigi Plan, kerana kos peruntukan setiap bulan adalah terendah. Memandangkan aku sememangnya pelanggan Digi sejak dari tahun 2008. So dengan yakin aku amat menyokong Plan digi dimana quota yang tiada had nilai juga hidden charges dibanding antara plan Maxis dan Celcom. iDigi 88 Iphone 4S plan menjadi pilihan sebabnya “DiGi’s iPhone 4S plans the most affordable” 

0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!