18 December 2014

"simple giveaway by Licha"




Ok seperti biasa, bila kehabisan idea untuk mencoret entri inilah cara terbaik aku untuk meraih mood mengarang, antaranya seperti aktiviti ni lah, aku telah merajinkan diri aku untuk join contest
 "simple giveaway by Licha"  . Cara penyertaan yang sangat mudah, semudah 1,2 dan 3... dan akhir sekali follow je instructions yang tertera.

Ni alah giveaway ke 2 yang aku cuba join, tak tahulah boleh dapat adiah utama or else aku mengharapkan cara penulisan aku akan lebih baik, dan akan bertambah baik dari sebelum, itulah harapan sebenarnya. Walau dah lama dalam berBLOG tapi masih tak berapa expert dalammerencanakan sesuatu topik. Dan lebih kepeda penulisan peribadi yang ada banyak salah silap tatabahasanya. Hahahah.. mungkin dengan cara ini mampu aku matangkan cara penulisan aku. Bukan apa melihat hasil penulisan orang cukup buat aku tergerak hati untuk belajar seperti mereka.

So Syarat-syarat adalah seperti kat bawah yer. Ikut je.. mudah sangat sangat.

Syarat Mudah Penyertaan.
1. Buat entry bertajuk "simple giveaway by Licha"
2. Tampal banner diatas dan backlink ke blog ini.
3. Follow fb, blog, G+ dan Instagram penganjur.


Blog ~ Papaglamz | Yana Yani | Licha | Mimi Rheem
Instagram ~ Papaglamz | Licha | Mimi Rheem
Google + ~ Yana Yani
FB Page ~ Papaglamz

4. Dah siap sila tinggalkan link & email anda di ruangkan komen.



Hadiah Penyertaan 

RM 20 X 6 pemenang
1 blog review oleh setiap penganjur (4 pemenang)
3 hadiah misteri 

*hadiah mungkin bertambah dari masa ke semasa


Tarikh Penting

Tempoh GA berlangsung: 12.12.14 - 2.1.2015
Tarikh Pengumuman Pemenang : 5.1.2015.
Tarikh Pembayaran Hadiah : 5.1.15 - 10.1.15 (selewat-lewatnya)



Mudah bukan?! so korang yang mana taknak ketinggalan untuk sertai  peraduan yang simple lagi gojes ni apalagi.. moh..moh.."simple giveaway by Licha"  apa lagi jom ler reramai meramaikan majlis yer.

*all the best*





12 comments:

Yana Yani said...

all the best ye
saya BW sini n done follow sini juga #753

ComelComot said...

Tq Yana Yani- nanti kita singgah dan follow awak balik wokeh (^^)v

ctfand said...

blogwalking dari segmen yang sama...good luck.. ;)

http://ctfand.com/2014/12/simple-giveaway-licha.html

ComelComot said...

ctfand- tq sbb blogwalking sini. nt saya singgah balik ya..

puteri elaika said...

jemput join sis :) penyertaan sis amat amat diharapkan .

http://reaoutlet.blogspot.com/2014/12/a-week-giveaway.html

cik belbel said...

cakk cakk cik belbel datang jalan sini . good luck awak !

http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/12/simple-giveaway-by-licha.html

ComelComot said...

puteri elaikha- alahai yunk sorry baru pasan pasal giveaway kamu.. huhu sempat lagi x?

ComelComot said...

Cik bebel- hah ni mesti suka membebel kihkihkih.. thanks for visiting.. good luck to u too yuyunk.

Nurul Syahirah said...

Ira singgah sini ye :)

http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/12/simple-giveaway-by-licha.html

ComelComot said...

Assalamualikum Nurul- thanks singgah yunk.. sy singgah teratak awak balik yer.

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, no.35 ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

ComelComot said...

Hi as kum.. tq singgah akan sy tinggalkan jejak di page awk nt..

Cuba Klik tengok apa jadi!