16 December 2014

[CONTEST] #TGIFMY “Meat” Your Match

Trowback story mory.. just for the nuffnang contest.



Seperti biasa aktiviti company kami yang diasaskan oleh crocs's team telah mengadakan aktiviti makan makan di mana?? kali nih atas persetujuan semua staff kami mengadakan aktiviti di TGI Friday Pavillion,
Sebelum nih semua merancang nak ke Ben's KLCC, tapi sedikit masalah bila chef dorang xmampu nak served makanan seramai 30++.

Untuk tidak mengecewakan semua jom lah layan gambar ketika waktu kejadian...

Ok jom layan hidangan yang sempat ako snap lah untuk hidangan yang berada terdekat ngn ako ok.. sure leleh air liur korang..






Friday's™ Sundae
Vanilla ice cream topped with hot fudge, caramel sauce, nuts and whipped cream.



kalau nak tau ada banyak pilihan dessert ok..
Camne lepas tengok agak2 terase nak g makan x?? kan kan...kira harga mampu lah kalau korang nak makan 1 bulan skali cm ako lah kalau ako mkn cmni tiap2 ari mau kembong perut lemak sane sini muffin sane sini..kang cik abg sayang banyak complaint lak nanti.


UNtuk keterangan lanjut atau sebarang inquiry korang boleh la ke link nih..yela nak tau kat mane branch terdekat korang boleh g, pahtu boleh lah korang survey harga nanti kot2 nak buat surprise kat tersayang atau kawan2 kan nak celebrate hari penting ke, ikut suka ko lah..so rajin rajin lah ke sini ya..
TGIF kilik untuk keterangan detail tentang menu

p/s : actually aku bukan pemakan daging..so how hahaha tapi aku suka TGIF sangat sangat.

0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!